FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - HERMANNSTADT 0-1

Prepeliță cere un jucător, cu două ore înaintea încheierii perioadei de transferuri: „Să vedem dacă și conducerea e de acord”

Andrei Prepeliță
Andrei Prepeliță

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2022 22:05 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 22:33

FC Hermannstadt s-a impus în deplasarea de la FC Argeș, scor 1-0, în etapa #9 din Liga 1. Andrei Prepeliță, antrenorul piteștenilor, a analizat prestația echipei sale și a cerut conducerii un nou transfer, chiar dacă la miezul nopții perioada de transferuri în România se închide. După aceea mai poate aduce doar jucători liberi.

Prepeliță a vorbit despre înfrângerea cu sibienii și consideră că echipa sa nu trebuia să piardă meciul. De asemenea, antrenorul a solicitat încă un jucător.

„Am avut inițiativa, în a doua repriză am forțat și am avut ceva șanse de gol. Din păcate, a fost o greșeală individuală și am primit gol. Poate Lato putea să fie mai aproape la acea fază, dar după nu a fost un șut imparabil. Au avut ocazii Garita, Ișfan, dacă eram puțin mai lucizi cred că puteam să rezolvăm meciul mai repede. Chiar și așa, nu trebuia să primim gol.

I-am dat banderola lui Ișfan ca să fie o motivație în plus. Dintre cei care au fost pe teren el era cel mai vechi. Nu m-am gândit să pun presiune pe el. El trebuie să fie concentrat meci de meci și să nu aibă fluctuații în evoluții”, a declarat Prepeliță la Orange Sport.

Eu îmi doresc să mai vină un jucător, să vedem dacă și conducerea e de acord. Nu am discutat cu Tamaș, am văzut doar ce a apărut în presă. E jucător sub contract

- Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș

VIDEO Golul marcat de Paraschiv în FC Argeș - Hermannstadt

Citește și alte știri din Liga 1: 

Markovic a așteptat să fie toate camerele pe el pentru a face marele anunț
CSU Craiova - Farul
Markovic a așteptat să fie toate camerele pe el pentru a face marele anunț
I-a cerut lui Mititelu să plece din cauza presiunii fanilor: „Atacurile de pe internet l-au terminat psihic”
FCU CRAIOVA
I-a cerut lui Mititelu să plece din cauza presiunii fanilor: „Atacurile de pe internet l-au terminat psihic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
04victor
04victor  •  06 Septembrie 2022, 20:56

O echipă se formează în timp,au adus aproape 20 de jucători,liberi de contrac. Vin câteva etape grele cu 4 meciuri de foc.După cele 4 meciuri mai vorbim.

George48Marius
George48Marius  •  06 Septembrie 2022, 07:19

o conducere de paiate si un "antrenor" zero barat ....cam atat este F.C. Arges ....schimbati-l odata pe acest Nimeni cat nu e prea tarziu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează