FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

3 jucători desființați după FC Argeș - FCSB: „Am vorbit cu antrenorul! Nu e prima dată când se întâmplă”

Cristian Gentea, primarului Piteștiului,  a avut o reacție dură la adresa mai multor fotbaliști din lotul lui FC Argeș, după înfrângerea suferită în fața celor de la FCSB, scor 2-3 // Foto: Raed Krishan +15   FOTO
Cristian Gentea, primarului Piteștiului, a avut o reacție dură la adresa mai multor fotbaliști din lotul lui FC Argeș, după înfrângerea suferită în fața celor de la FCSB, scor 2-3 // Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 17:18 / Actualizat luni, 21 martie 2022 19:15

Cristian Gentea (58 de ani), primarului Piteștiului și președintele Consiliului de Administrație al clubului, a avut o reacție dură la adresa mai multor fotbaliști din lotul lui FC Argeș, după înfrângerea suferită în fața celor de la FCSB, scor 2-3.

Trupa lui Prepeliță a cedat partida de pe teren propriu în prelungiri, iar edilul orașului este gata să ia primele măsuri după ce mai mulți jucători au fost luați în vizor în urma eșecului. 

Antrenorul român lăudat, pe rând, de Gentea și Becali: „Sigur că îmi doresc să ajung acolo!”
FCSB
Antrenorul român lăudat, pe rând, de Gentea și Becali: „Sigur că îmi doresc să ajung acolo!”

Vin măsurile după înfrângerea cu FCSB

Primarul Gentea i-a luat la țintă pe trei dintre elevii lui Prepeliță în direct la Pro X și cere primele sancțiuni după înfrângere. Costinel Tofan, Ionuț Șerban și Alexandru Greab au fost aspru criticați.

1. Costinel Tofan, pus la zid după comiterea penalty-ului: „E de liga a cincea”

În minutul 54 al partidei din Trivale, Costinel Tofan l-a faultat în careu pe Olaru și l-a trimis pe Tănase la punctul cu var, care a reușit să o readucă pe FCSB în avantaj. Primarul orașului nu poate accepta greșeala făcută de Tofan și încadrează eroarea acestuia în categoria celor din ligile județene.

M-a sunat Andrei Prepeliță, a fost foarte supărat, dezamăgit, mi-a spus că n-a dormit toată noaptea. El e chiar mai supărat decât mine pe Șerban, pe Tofan. Penalty-ul acela al lui Tofan e de liga a cincea. Unde se ducea mingea? Se ducea în lateral, n-aveau nicio șansă. Nu e prima dată când Tofan face astfel de greșeli. L-am văzut foarte afectat și a spus că va propune și alte măsuri.

2. Ionuț Șerban poate rămâne fără banderolă

Căpitanul Ionuț Șerban a fost trimis de centralul Mladinovici mai devreme la vestiare, după gestul nesportiv prin care l-a lovit pe Florin Tănase. Primarul Gentea nu a putut tolera reacția mijlocașului și se gândește să îi ia banderola de căpitan.

Șerban, căpitanul nostru de echipă, trebuia să ia roșu de atunci. Șerban demonstrează încă o dată... vă aduceți aminte de meciul cu FCSB, când ne-a lăsat în 9 oameni în minutul 94, când s-a apucat să înjure arbitrul. 

Nu așa trebuie să se comporte un căpitan de echipă, nu acesta este exemplul pe care trebuie să-l dea. Eu aștept să văd ce va cere Andrei Prepeliță. Data trecută i-am sugerat că nu merită Șerban banderola de căpitan. Atunci mi-a dat dreptate, știu că a fost căpitan Meza Colli câteva etape, după care a revenit Șerban. Nu pot să spun cine ar trebui să fie căpitan, îi las pe ei să decidă.

3. Alexandru Greab, vinovat la toate cele 3 goluri

Portarul argeșenilor, Alexandru Greab, este considerat de edilul orașului vinovat pentru toate cele trei goluri primite. Eroarea de la ultima fază, atunci când a respins în față balonul trimis de Olaru și i-a oferit șansa lui Dumiter să aducă victoria echipei, nu a fost trecută cu vederea de primarul Gentea.

Mie mi se pare că Greab a greșit la toate cele trei goluri, are o mare problemă cu ieșitul din poartă. La primul n-a ieșit pe centrare, la al doilea e meritul lui că și-a dat seama unde trage Tănase. Mi se pare că putea să respingă lângă bară, în corner, nu era nicio problemă. La golul trei, să respingi în față, mi se pare sub orice critică. Era ultima fază a meciului și se termina 2-2.

VIDEO Dragomir, uluit după Argeș - FCSB: „Doamne, ferește!” » Derapaje în direct: „Sunt niște «bulangii»” + „El e «parașută»!”

Citește alte știri

România va avea încă un stadion ultramodern » Detalii de ultimă oră: „Va avea 15.000 de locuri și va fi fi printre cele mai frumoase”
STADION
România va avea încă un stadion ultramodern » Detalii de ultimă oră: „Va avea 15.000 de locuri și va fi fi printre cele mai frumoase”
Prepeliță ia măsuri după eșecul cu FCSB: „Nu tolerez!”
FC Argeș - FCSB 2-3
Prepeliță ia măsuri după eșecul cu FCSB: „Nu tolerez!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
thiamarcos
thiamarcos  •  22 Martie 2022, 06:40

Iar te bagi, bai, in fotbal ca un mare "priceput"? Du-te, bai, primare inapoi la treburile orasului, lasa "intelepciunile" tale despre echipa si jucatori, ca esti jalnic... Nu ajunge ca ne cheltuiesti taxele si impozitele pe fotbal in loc sa faci lucruri utile pentru oras, trebuie sa iesi si ca *** sa te dai mare ca oierul ala fara circumvolutiuni? Cand o sa scapam de tine, bai, pacaliciule?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close