FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

OFICIAL În plin scandal, FC Argeș și-a prezentat noul antrenor: „De unul singur nu poți!”

În plin scandal, FC Argeș și-a prezentat noul antrenor secund
În plin scandal, FC Argeș și-a prezentat noul antrenor secund

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 21:03 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 01:46

În ziua în care FC Argeș a anunțat oficial că l-a exclus din lot pe Arnold Garita, urmare a scandalului de amploare de la antrenament, alb-violeții au numit un nou antrenor secund. Este vorba despre Andrei Speriatu (65 de ani), fost campion alături de piteșteni în 1979, cel care a evoluat și pentru nume precum Dinamo sau Sportul Studențesc.

FC Argeș se agață de orice metodă în speranța că va reuși să evite retrogradarea. Piteștenii n-au mai câștigat din octombrie în campionat, se află pe loc direct retrogradabil, iar echipa traversează o criză fără precedent, inclusiv la nivelul vestiarului. În disperare de cauză, clubul a luat decizia de a-i angaja un „locotenent” lui Bogdan Vintilă, în speranța că două voci pot ține mai bine sub control haosul din echipă.

„Antrenorul principal Bogdan Argeș Vintilă și-a completat staff-ul cu care va lucra la FC Argeș. Începând de astăzi, în funcția de antrenor secund a fost numit Andrei Speriatu

Fostul portar de legendă al clubului nostru a semnat o înțelegere până la finalul acestui sezon competițional, cu drept de prelungire”, a transmis clubul, prin intermediul unui comunicat de presă. 

Andrei Speriatu, după numirea la FC Argeș: „Putem depăși acest moment!”

„Îmi doresc să o scoatem la capăt. Cred că putem să depășim acest moment greu, nu prin forța mea, ci prin forța grupului. De unul singur nu poți! 

Fotbalul este un joc colectiv și doar împreună putem face o treabă cât mai bună. Trebuie să avem dorință, determinare și puterea de a lupta până la final”, a spus Andrei Speriatu, conform site-ului oficial al grupării piteștene. 

În plin scandal, FC Argeș și-a prezentat noul antrenor: „De unul singur nu poți!”
Andrei Speriatu / Sursă foto: argesfc.ro

Andrei Speriatu e un nume cu ștate vechi în campionatul românesc, competiţie în care a bifat peste 400 de meciuri. S-a remarcat la FC Argeş, dar a mai evoluat şi pentru Dinamo şi Sportul Studențesc. În străinătate, a avut o scurtă experienţă, la Shimshon Tel-Aviv, în Israel. Ca antrenor, a debutat la Dacia Piteşti, după care a mai fost antrenor de portari la Sportul, FC Argeş, FCSB sau U Cluj. Speriatu a fost titular între buturile argeșene la victoria memorabilă cu Valencia lui Mario Kempes, 2-1, pe 18 octombrie 1978.

Preluată de Bogdan Argeș Vintilă la startul play-out-ului, FC Argeș e penultima în clasament, pe loc direct retrogradabil, la 6 puncte de pozițiile sigure.

Citește și alte știri din Liga 1: 

UPDATE Golgeterul echipei din Superligă, EXCLUS din lot după o bătaie în toată regula la antrenament! GSP are prima reacție: „L-am găsit căzut, praf! Nu-l veți mai vedea!”

Ilie Dumitrescu, revoltat în direct: „Să intre Gigi Becali și să-mi spună asta în față! E imun la orice tratament”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
strangerOne
strangerOne  •  14 Aprilie 2023, 07:28

Când se "sperie" Vintilă, antrenează "Speriatu " !

fibra
fibra  •  14 Aprilie 2023, 00:04

Doi portari antrenori.

21lva
21lva  •  13 Aprilie 2023, 23:54

Un gest care denotă cât de speriați sunt oamenii

Vezi toate comentariile (3)
Comentează