FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - U CLUJ

FOTO A gafat, apoi s-a revanșat! Straton, „înger și demon” la debutul oficial la FC Argeș

FC Argeș - U Cluj // foto: Raed Krishan +13   FOTO
FC Argeș - U Cluj // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 18:58 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 19:16

Cătălin Straton (32 de ani) a fost „înger și demon” pentru FC Argeș în primele 20 de minute ale meciului cu U Cluj, care deschide etapa cu numărul 3 din Liga 1.

La primul meci oficial în tricoul lui FC Argeș, care l-a transferat în această vară de la FCSB, Cătălin Straton a avut parte de un început de joc plin de evenimente.

Experimentatul portar a greșit decisiv în minutul 4, la golul prin care U Cluj a deschis scorul. Florin Purece a executat o lovitură liberă din partea stângă, Ioan Filip a recentrat în fața porții, moment în care Straton a ieșit neinspirat.

A încercat să respingă mingea dar nu a ajuns la balon, pe care vârful Adrian Bălan l-a trimis cu capul în plasă.

+9 FOTO

Cătălin Straton, „înger și demon” în FC Argeș - U Cluj 

Portarul piteștenilor s-a revanșat în minutul 18, când a reușit să apere penalty-ul executat de Florin Purece la înălțime medie, lângă bara dreaptă.

A fost momentul care i-a trezit pe jucătorii lui Andrei Prepeliță, aceștia ieșind la joc.

Sistemul VAR, decisiv 

Penalty-ul a fost acordat grație intervenției arbitrilor din camera VAR. Grigore Turda, căpitanul lui FC Argeș, l-a lovit cu capul pe Adrian Bălan în timpul unui duel petrecut în careul gazdelor, dar ciconirea celor doi nu a fost sancționată de „centralul” Horia Mladinovici.

Perechea de arbitri din camera VAR, Ionuț Coza și Ionel Valentin Dumitru, l-a chemat pe Mladinovici la marginea careului pentru a revedea faza, iar „centralul” și-a schimbat ulterior decizia, arătând spre punctul cu var.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

De ce se teme Dan Petrescu de CS Mioveni: „Au 12 jucători cu experiență!” + vrea rivalele FCSB, CSU Craiova și Sepsi în grupele Conference League

Daniel Niculae are încredere maximă într-un jucător de la Rapid: „Va fi cel mai bun din România, va ajunge și la națională”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fanfcarges
fanfcarges  •  30 Iulie 2022, 04:19

Bravo ai mei !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează