FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - VIITORUL 1-0

FC Argeș - Viitorul 1-0. Andrei Prepeliță are planuri mari la Pitești: „Asta mi-am propus!” + care e secretul echipei

Andrei Prepeliță / Sursă foto: Facebook FC Argeș Pitești
Andrei Prepeliță / Sursă foto: Facebook FC Argeș Pitești

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2021 22:18 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 22:45

FC Argeș a învins-o și pe Viitorul, scor 1-0, ajungând la cea de-a noua partidă consecutivă fără înfrângere în Liga 1. După meci, Andrei Prepeliță, unul dintre „principalii” echipei, și-a prezentat obiecitvul îndrăzneț pe care îl are în Trivale.

Prepeliță, care a lăsat cariera de jucător pentru a îmbrățișa meseria de antrenor, a dezvăluit că, alături de Mihai Ianovschi, celălalt antrenor al piteștenilor, încearcă să acorde o atenție deosebită defensivei. Totodată, fostul jucător al FCSB-ului afirmă că și-a propus să nu piardă niciun meci la FC Argeș.

„Am întâlnit o echipă bună, dar și noi am stat bine fizic, tactic. Am plecat de la premisa că nu trebuie să primim gol și ne-a ieșit. Încercăm să scoatem maximum de la fiecare meci. Nu am realizat încă nimic, trebuie să fim în continuare la fel și să muncim și mai mult. 

Eu și Mihăiță Ianovschi punem accent pe jocul în defensivă, nu vrem să primim gol! Am demonstrat în aceste meciuri de când nu am mai pierdut că suntem pe primul loc. Mi-am propus să nu pierd niciun meci! Echipa arată foarte bine, moralul jucătorilor este unul bun și sper să continuăm pe această linie”, a declarat Andrei Prepeliță, în direct la Look Sport+. 

FC Argeș, serie extraordinară în Liga 1

„Vulturii violeți” au bifat cea de-a noua partidă consecutivă fără înfrângere în Liga 1, perioadă în care au strâns patru victorii și cinci egaluri. La polul opus e Viitorul, care, după înfrângerea de la Pitești, a ajuns la opt meciuri consecutive fără victorie.

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre meciul FC Argeș - Viitorul 1-0

FC Argeș - Viitorul 1-0. VIDEO Serie extraordinară a piteștenilor: al nouălea meci fără înfrângere în Liga 1!

Viitorul străinilor! Echipa lui Gică Hagi e în cădere liberă după ce și-a schimbat strategia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fanfcarges
fanfcarges  •  14 Februarie 2021, 05:36

Bravoo, vulturilor!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează