FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

FC Botoșani a adus un fundaș care a fost la AEK Atena și Oly, plus o revenire din Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2018 18:11

FC Botoșani a început să se miște pe piața transferurilor. Formația din nordul Moldovei a semnat un contract cu grecul Soiledis Aristeidis, iar astăzi a ajuns la un acord cu Andrei Patache.

Patache (30 de ani) se întoarce la Botoșani după aproape un an petrecut la Concordia Chiajna. El a plecat în septembrie anul trecut la ilfoveni, unde a jucat 16 meciuri. Acum, revine în nordul Moldovei, acasă, acolo unde a jucat vreme de 7 ani.

Elenul Soiledis a fost primul transfer pentru această vară, este fundaș stânga și a semnat pe un sezon. A venit liber de contract. Fotbalistul de 27 de ani a mai evoluat Kerkyra, AEK Athens și Olympiacos din Grecia și în Cipru la Omonia Nicosia.

"Aristeidis Soiledis este un jucător cu care cred că putem acoperi partea stângă, mai sunt mulți jucători pe care vrem să îi vedem la probe dar nu sunt certitudini. Aristeidis are un trecut frumos, un jucător comunicativ, deschis și cred că poate ajuca bine echipa"
Costel Enache, antrenor FC Botoșani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează