FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1

Marius Croitoru a răpus-o pe CFR Cluj: „Suntem o forță!”

Marius Croitoru, 40 de ani, antrenorul lui FC Botoșani, a analizat victoria cu CFR Cluj, scor 2-1, la flash-interviu. +37   FOTO
Marius Croitoru, 40 de ani, antrenorul lui FC Botoșani, a analizat victoria cu CFR Cluj, scor 2-1, la flash-interviu.

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 23:10 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 23:47

Marius Croitoru, 40 de ani, antrenorul lui FC Botoșani, a analizat victoria cu CFR Cluj, scor 2-1, la flash-interviu.

Etapa #22 din Liga 1: rezultate INTEGRALE

Toate detaliile despre FC Botoșani - CFR Cluj 2-1, AICI

FC Botoșani - CFR Cluj 2-1. Marius Croitoru: „Nu trebuie să ne relaxăm”

„Sentimentul e unul frumos, am mai bătut CFR, știu cum e. Tot meritul e al jucătorilor. În prima repriză, dacă aveam nevoie de mai multe goluri pentru a conduce, o puteam face lejer. Am arătat a echipă mare. Am niște jucători incredibil de minunați, niște caractere frumoase.

Dumnezeu a ținut cu noi, am avut și puțină șansă. Puteam să mai marcăm, dar la fel de bine puteam lua gol la ultima fază, când a scos Hankic. Ne consolidăm poziția din play-off. Acum, contează foarte mult să tratăm fiecare meci cu maximă inteligență, pentru că, e clar, suntem o forță, dar nu trebuie să ne pierdem capul, ci să rămânem bine ancorați în realitate. 

Vom fi sigur calificați când calculele hârtiei vor arăta asta. Până atunci nu trebuie să ne relaxăm. Am soluții în apărare. Ne-am acoperit acolo după plecarea lui Denis Haruț. Am adus încă doi tineri, sunt de viitor, exact pe profilul echipei”, a declarat Croitoru la Digi Sport.

O partidă foarte dificilă, ne așteptam la asta. Nici terenul nu ne-a ajutat, dar ne bucurăm pentru victorie, iar eu mă bucur că încă pot să ajut echipa. E frumos să câștig în fața lor, sunt jucători cu experiență, au multe meciuri în Europa. Cu atât mai mult ne bucurăm pentru victoria noastră, pentru că am muncit, este o victorie meritata. Fiecare meci este greu, terenul cred că o să fie la fel și în meciul de Cupă cu Craiova și asta nu ne ajută, dar cu dăruirea și ambiția pe care le avem, probabil vom reuși să trecem și de meciul ăsta cu bine
Mihai Roman, Botoșani

N-a fost un teren atât de rău. N-a fost îngheţat, instalaţia de încâlzire a fost pornită acum câteva zile. Terenul era moale şi, e drept, iarba n-a crescut în condiţii de iarnă. Primăria s-a ocupat de teren şi chiar s-a descurcat foarte bine, având în vedere condiţiile. Ninge de câteva zile, sunt temperaturi cu minus. Îmi pare rău că lumea a văzut doar terenul prost, dar nu a văzut o echipă care joacă fotbal şi care i-a pus la punct pe cei de la CFR Cluj. CFR-ului nu-i confiscă nimeni mingea cum i-am confiscat-o noi în prima repriză. 

Am văzut că Iordănescu a zis «terenul prost». Şi Croitoru are materialul prost... Eu am văzut terenul la început, părea în regulă. Pe vremea de astăzi din România, n-aş mai fi atât de vehement cu terenul. Botoşaniul chiar a jucat fotbal, am întors CFR-ul de la 1-0. FCSB n-a reuşit să ajungă la poartă cu CFR. 

Instalaţia e OK, terenul n-a fost îngheţat, a fost doar umed şi iarbă nu era în câteva locuri. Sigur că terenul poate fi mai bun. Dar nu e vorba de instalaţia de încălzire, e vorba despre cum putem să protejăm suprafaţa de joc. Terenul a fost acoperit cu zăpadă de sâmbătă dimineaţă. Instalaţia de degivrare e pornită de vineri sau de joi. Dar sub prelata de plastic s-a topit zăpada. E o chestie de tehnologie. Ar fi trebuit să fie stadionul acoperit"
Valeriu Iftime, patron FC Botoșani, la Look Sport+

Clasament Liga 1: CFR Cluj ratează șansa să devină lider

Cele mai tari cadre din meciul FC Botoșani - CFR Cluj 2-1

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc
+33 FOTO

Imagini incredibile la Botoșani! Gheață pe marginea terenului

Citește mai multe știri din Liga 1:

Budescu a plecat de la Astra! Prima reacție: „A semnat deja”

A plecat de la FCSB și pune tunurile pe Becali: „Lipsă de respect!” » Ce oferte are: „Mă vrea o echipă din play-off”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
omul.prost.becalizat
omul.prost.becalizat  •  09 Februarie 2021, 15:23
Postat de parpalache pe 09 Februarie 2021, 12:46

Titlul complet:„Marius Croitoru si COOPERATIVA cu arbitajele, au rapus-o pe CFR”!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  09 Februarie 2021, 12:46

Titlul complet:„Marius Croitoru si COOPERATIVA cu arbitajele, au rapus-o pe CFR”!

remarque
remarque  •  09 Februarie 2021, 09:07

Botosaniul a castigat pe merit. Franarii au marcat repede, dar mai nou au devenit naivi. Nu mai stiu controla jocul. Ies din aparare cu sute de pase si pe cand ajung in fata careului advers, inevitabil gresesc pasa. Erau tari la faze fixe, acum sunt ca toate celelalte echipe. Dar peste toate, terenul a fost jenant. De ce se cere instalatie de incalzire, daca nu merge, sau daca nu e folosita? E ca povestea spitalelor romanesti, pline de echipamente medicale de ultima generatie, in cutii.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează