FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 0-3

VIDEO+FOTO FC Botoșani - Chindia Târgoviște 0-3 » Cronică Andrei Crăițoiu: „I-a lăsat fără grai”

Articol de , - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 09:00

FC Botoșani - Chindia Târgoviște 0-3: „comisarul" Moldovan l-a lăsat fără replică pe Croitoru, iar dâmbovițenii au plecat cu toate punctele de pe un teren unde se prinde greu și-un egal.

Cei de la Botoșani au încercat să uite rapid arbitrajul absolut penibil al lui George Rădulescu de etapa trecută. Croitoru s-a străduit să-i pună pe picioare pe-ai lui din punct de vedere mental.

I-a lăsat fără grai

Au început liniștit jocul, au pus presiune și au încercat să spargă zidul dâmbovițenilor. Le-a fost greu să pătrundă. Dumiter (23) și-a încercat șutul frumos de la 18 metri, dar Pap a ieșit în evidență. Țigănașu și Haruț au avut și ei șansa deschiderii scorului, dar nu le-a ieșit.
 

Când nimeni nu se aștepta, Chindia a deschis scorul! Dumiter (33) a profitat de amorțeala fundașilor. Se lăsase liniștea pe „Municipal". Și ca să fie treaba treabă, Kolesovs a comis henț în careu, arbitrul a dictat 11 metri, iar Liviu Mihai (45+3) a făcut 0-2. 

Sunt nervi mulți și Croitoru simte presiunea. E greu fără Rodriguez și Papa, ambii suspendați, dar și cu Miron accidentat. Jucătorii o iau din loc și-ncearcă să spele rușinea din prima parte a jocului. Mihai Roman I (56) a vrut să-l surprindă pe internaționalul de tineret Aioani, dar nu a nimerit spațiul porții. Moussa (60) e aproape să spargă ghinionul, dar nu-i iese nici lui. Croitoru aleargă pe margine ca un maratonist care caută linia de finiș. 

Bum, bum, bum!

Dacă ar juca el, cu siguranță altfel ar arăta jocul din teren. Urletele nu-l ajută să reducă din handicap. Aruncă în luptă tot ce are mai bun, echipa e în atac de minute bune, dar un contraatac-fulger închide meciul! Dumiter i-a pasat lui Voduț, care, intrat de doar câteva minute, duce scorul la un 3-0 la care nimeni nu spera. 

Arbitrul fluieră și Chindia bifează a doua victorie în L1 după 10 etape! Meciul vine și cu recorduri negative pentru moldoveni! Au încasat prima înfrângere din ultimele zece jocuri disputate pe teren propriu, dar și pentru întâia oară când iau 3 goluri în acest an, acasă. De asemenea, gazdele au ajuns la 7 meciuri consecutive fără victorie. 

N-a văzut un „roșu" clar

Marius Avram a avut o fază controversată în minutul 37 al meciului de la Botoșani pe care a judecat-o total eronat! Robert Neciu a avut o intrare criminală direct pe piciorul lui Mihai Roman I, dar arbitrul aproape de fază nu i-a dat „roșu" direct jucătorului dâmbovițean. 

„Este o intrare criminală, violentă, iar altă decizie decât «roșu» direct nu are cum să fie luată! Este o decizie eronată luată de Marius Avram" a fost părerea unui fost arbitru FIFA. „Centralul" i-a arătat doar cartonașul galben lui Neciu.

FC Botoșani - Chindia Târgoviște 0-3

  • Au marcat: Dumiter ('33), Liviu Mihai ('45+3), Mihai Voduț ('77)

+13 FOTO

Echipele de start

FC Botoșani: Pap - Haruț, Chindriș, Kolesvos, Țigănașu - Pierce - M. Roman, Askovski, Ongenda, Ofosu - Moussa 
Rezerve: Hankic, Florescu, Holzmann, Patache, Keyta, Cascini, Andronic 
Antrenor: Marius Croitoru 

Chindia: Aioani - Martac, Benga, Pițian, Neciu - Yameogo, Rață, L.Mihai, Burlacu - D. Florea, Dumiter 
Rezerve: I.Popescu, Dudea, Leca, Dumitrașcu, Novac, Voduț, Ivancic 
Antrenor: Viorel Moldovan

Stadion: Municipal (Botoșani)
Arbitru: Marius Avram

VEZI ȘI:

ASTRA - DINAMO 3-2 // Dani Coman nu l-a iertat pe Budescu, chiar dacă acesta a reușit „dubla”: „Eu sunt supărat pe el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  22 Septembrie 2019, 21:40

joaca foarte-foarte bine Chindia, 3 bucati la Botosani acasa, 3 cu Dinamo, joaca deschis, ofensiv, pina acum au condus tot timpu si au pierdut punctele victoriei intotdeauna in repriza a doua, ca si cum le-ar fi frica sa cistige, dupa victoria asta ar trebui sa se elibereze si sa acumuleze victoriile, Moldovan face treaba buna, cum vor da drumu la stadion va fi record de spectatori meci de meci, nu e normal sa nu termini renovarea stadionului pina-n iarna, sa incepi returu in sfarsit cu meciuri pe teren propriu la tine-acasa.

danirovl
danirovl  •  22 Septembrie 2019, 21:21

Buni astia de la.bt ...joaca super fotbal:)))sigur i au furat arbitrii !Nu avea cum sa piarda super echipa asta:)))

nentoovidiu
nentoovidiu  •  22 Septembrie 2019, 21:07

Nu se poate...Echipa care joaca fotbal ,a pierdut acasa cu 3-0.Cu cel mai mare antrenor in viata,Croitoru,pe banca.Nu se poate...Si in aceasta seara,doamnele din Botosani vor lua bataie.Care doamne stie domnul Iftimie.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close