FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CONCORDIA CHIAJNA 0-0

FC BOTOȘANI - CONCORDIA CHIAJNA 0-0 // Antrenorul și jucătorii Chiajnei se bucură pentru egalul din Moldova: „Am scos un punct pe terenul unei echipe bune”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 19:28

Jucătorii și antrenorul Concordiei Chiajna se bucură pentru punctul obținut în urma egalului de la FC Botoșani, scor 0-0. 

„A fost un meci de luptă. Ne bucurăm de acest punct. Dacă vom munci și vom aduna puncte, ne putem salva.

Am avut 3 antrenori în acest sezon. Am avut o perioadă foarte bună cu domnul Badea, dar a urmat o serie negativă, cu domnul Dorinel am câștigat cu Steaua și apoi a venit o serie negativă. Acum trebuie să câștigăm tot. Am 4 goluri, sunt golgeterul echipei, dar nu asta e important”, a declarat  Andrei Marc la Look Sport.

„Terenul n-a fost foarte bun, dar ambele echipe au jucat pe același teren. Noi trebuia să băgăm mingea în plasă. Noi ne gândim să ne salvăm direct”
Alexandru Albu, Chiajna

Și Adrian Falub, antrenorul Chiajnei, s-a declarat mulțumit de rezultat:Am avut stare de spirit bună. Puteam câștiga, dar puteam și pierde. Mergem acasă cu un punct. Acum ne pregătim să batem Sibiul etapa viitoare. Sibiul e o echipă foarte bine organizată. Nu ne va fi ușor. Avem speranțe pentru că am luat azi un punct în fața unei echipe foarte bune”.

VEZI și:

Remiză albă în Moldova! Albu putea da lovitura pe final de meci

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  12 Martie 2019, 09:03

Cu Falub Chiajna este retrogradata,pacat de unii jucatori.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close