FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CRAIOVA 1-1

FC BOTOȘANI - CRAIOVA 1-1 // Corneliu Papură: „E un punct îmbucurător” + cum a comentat excluderea lui Fortes

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 20:06

Corneliu Papură (47 de ani) a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 la Craiova, după pasul greșit făcut de CS Universitatea la Botoșani, scor 1-1. Totuși, tehnicianul vede partea plină a paharului și e fericit că oltenii au reușit, în cele din urmă, să „smulgă” un punct pe terenul pe care pierduseră de fiecare dată. 

„Nu ne-am pierdut niciodată echilibrul mental și am reușit să egalăm. A fost un meci frumos și mă bucur că am luat un punct. Nu câștigaserăm niciodată la Botoșani, iar acest punct e îmbucurător. Am făcut un meci fantastic la Atena, iar oboseala s-a resimțit azi. E bine că am reușit să echilibrăm partida, lucru normal având în vedere calitatea și moralul jucătorilor noștri. 

Am jucat bine în ultima perioadă, nu-mi simt postul în pericol. Îmi fac treaba profesionist și fac tot ce depinde mine”, a spus cel poreclit „Papi”, la Look Sport. 

...Papură, despre plecarea lui Fortes, exclus din lot azi: „Am decis ca Fortes să nu fie în primii 18 jucători. Nu este absolut nimic. Fiecare jucător are șansa lui, eu cred în toți. Deocamdată, nu se pune problema sub nicio formă să plece. Fiecare jucător trebuie să înțeleagă că trebuie să muncească pentru a-și câștiga locul în echipă”. 

Vezi AICI toate detaliile de la meciul Botoșani - Craiova 1-1!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
antalmihai
antalmihai  •  19 August 2019, 18:13

Fortes e un jucator bun. Eu zic ca nu e folosit asa cum trebuie , nu e determinat... In ultimele etape sub comanda lui Mangia, fara pregatire, chiar a jucat f bine, pasa, nu i luai mingea... Sa nu mai zic mla medias... e facatura de a oierului becali, si a bagat coada. Oricum eu acolo, il vad pe Markovic. Dar sa nu mai patim ca altadata, trebuie sa avem minim 3 pe aceste posturi cheie... Eu zic ca totul e de psihic si de antrenor, care trebuie schimbat, nu ofera nimic papura-voda, doar prostie... Respect Mangia!

207979096630676
Popirlan Ionel  •  19 August 2019, 15:57

fortes e inca tanar,23 ani...sa mai avem rabdare cu el.

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  19 August 2019, 14:59

Pana isi revine Kolic trebuie jucat fara atacant central tip nr.9. Asta pentru ca de e Fortes sau Roman e aceeasi nulitate. Inceput cu V. Constantin sau Marcovici si lasati o repriza dupa care sa treaca Ionita central cu Mihaila si Barbut pe parti. Deasemenea Acka trebuie lasat sa-si odihneasca piciorul de baza ca d-aia face greseli. Odihnit trebuie si Mateiu ca a devenit prea lent.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează