FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CRAIOVA 1-1

FC BOTOȘANI - CRAIOVA 1-1 // VIDEO Marius Croitoru l-a amenințat pe Ongenda în conferință: „Tu decizi cum procedăm”

Articol de - Publicat duminica, 18 august 2019 20:32

FC Botoșani a remizat cu CS Universitatea, scor 1-1, în cadrul etapei a șasea din Liga 1, iar antrenorul moldovenilor, Marius Croitoru, a recunoscut că echipa lui nu merita mai mult din acest meci. 

Vezi AICI desfășurarea partidei 

„Am început foarte bine, am controlat jocul, dar ei ne-au dezechilibrat spre final și a venit și golul. Este un rezultat echitabil. Nu cred că meritam să câștigăm. Craiova a jucat frumos. 

Jocul pe care l-am prestat nu a fost unul care să îi supună pe ei și să îi obosească. Avem o săptămână să ne refacem și mergem la Cluj să câștigăm. Cred că egalurile sunt pentru alte echipe, nu pentru mine. Îmi doresc să găsesc problema pentru aceste egaluri și să le transform în victorii”, a spus Marius Croitoru, la Look Sport.  

A lămurit situația lui Ongenda

Hervin Ongenda (24 de ani) nu a fost inclus în lot pentru meciul cu oltenii, pe motiv că ar fi avut niște probleme medicale. 

Fotbalistul este dorit în Italia, la Chievo, echipă care ar fi dispusă să plătească 100.000 de euro în schimbul francezului (DETALII AICI).

La finalul partidei cu Craiova, antrenorul moldovenilor a lămurit situația jucătorului său, dezvăluind și de ce nu l-a inclus în lot pe Ongenda.

„Ongenda nu pleacă. Are contract un an de zile cu noi. Alege el cum, în afara lotului sau să joace. A acuzat dureri la șold. Eu nu pot să iau în lot un jucător care nu se gândește la echipă, care nu este cu mintea și sufletul aici. Este treaba lui și a impresarului lui cum gestionează situația. Pentru mine este clar: are contract pentru un an cu noi. Acum îl aștept pe el să se decidă”, a spus Marius Croitoru.

VEZI ȘI:

FC BOTOȘANI - CRAIOVA // Cătălin Golofca a reușit cel mai rapid gol din acest sezon al Ligii 1! Cine deține recordul ultimilor ani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează