FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI 2-0

FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI 2-0 // VIDEO Gigi, vezi pe cine ai dat afară? Golofca, execuție de excepție în meciul cu Voluntari » Candidează la reușita sezonului!

Cătălin Golofca // foto: Ionuț Tabultoc +2   FOTO
Cătălin Golofca // foto: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 18:55

Cătălin Golofca, mijlocașul de 29 de ani al celor de la FC Botoșani, a reușit un gol de excepție în meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari, câștigat cu 2-0. 

Golofca a înscris golul secund în prelungirile primei reprize. Oportunist și cu execuții de adevărat „killer” în ADN, mijlocașul a interceptat o minge la marginea careului, după o fază fixă a echipei sale, și a trimis un voleu nemilos, din prima, în vinclul portii lui Mitrev.

catalin golofca +3 FOTO

Revenit la Botoșani după ce a fost izgonit de la FCSB după un singur sezon, Golofca are cifre satisfăcătoare în acest campionat, în care a reușit 5 goluri și 4 pase decisive în 36 de meciuri în toate competițiile. 

VIDEO cu golul lui Golofca

Urmărește AICI meciul dintre FC Botoșani și FC Voluntari

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  11 Mai 2019, 09:33

Si din cauza asta nu avem fotbal .Cum nimereste un fotbaliator un sut mai deosebit,mazgalitorii de stiri ridica in slavi loaza. Asta de cel putin un an nu a realizat nimic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează