FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI

FC Botoșani - FC Voluntari 3-3 » Cu de toate! Meci fabulos la Botoșani: goluri multe, eliminări, penalty-uri ratate și repetate

Vadim Rață a înscris în FC Botoșani - FC Voluntari +19   FOTO
Vadim Rață a înscris în FC Botoșani - FC Voluntari

Articol de , , - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 13:08 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 17:30

FC Botoșani și FC Voluntari au fost protagonistele unui meci spectaculos în etapa 16 din SuperLigă, scor 3-3. Goluri multe, două eliminări, două penalty-uri, unul ratat, celălalt repetat - meciul din Moldova a avut de toate.

Rezultatele și programul etapei 16 din Liga 1

FC Botoșani venea după un rezultat de moral obținut la Ovidiu, 1-1 pe terenul campioanei Farul, și spera să obțină astăzi, în chiar prima etapă din retur, întâia victorie din acest sezon.

Entuziasmul moldovenilor a fost tăiat rapid, Doru Andrei reușind să deschidă scorul în minutul 6 cu o „torpilă” din afara careului mare. Ilfovenii au avut două șanse uriașe să-și majoreze avantajul, dar Robert Popescu (minutul 16) și Aliji ('32) au ratat din poziții ideale!

Gigi Becali, implicat într-un accident! A intrat cu Rolls Royce-ul în șanț și s-a contrazis în declarații: „Păi, nu trebuie să merg la Poliție?!
FCSB
Gigi Becali, implicat într-un accident! A intrat cu Rolls Royce-ul în șanț și s-a contrazis în declarații: „Păi, nu trebuie să merg la Poliție?!

FC Botoșani a întors scorul până la pauză!

Precum spune celebra vorbă din fotbal, ratările se răzbună. Dacă trupa lui Ilie Poenaru nu a înscris golul 2, moldovenii nu s-au sfiit să egaleze. Au făcut-o în minutul 38, când Dican a deviat cu capul centrarea lui Eduard Florescu.

Până la pauză, moldovenii au mai lovit o dată, de această dată prin Gabriel David, care a preluat pe piept pasa aceluiași Florescu și a șutat din drop, cu exteriorul, în plasa laterală.

Repriză secundă excepțională: 3 goluri la Botoșani!

Imediat după pauză, în minutul 46, oaspeții au egalat. La finalizare s-a aflat Robert Popescu, în secunda 18 a reprizei. Acesta a reluat din prima după ce a primit balonul de la Aliji.

+15 FOTO

Ilfovenii au intrat în avantaj în minutul 59, când Vadim Rață a transformat de două ori penalty-ul primit de Voluntari. Prima execuție a fost anulată din cauza lui Radu Boboc, care a intrat în careu înainte ca Rață să lovească mingea.

Voluntari a rămas în 10 oameni în minutul 61, Adam Nemec fiind eliminat pentru cumulul de „galbene”, iar Botoșani a reușit să egaleze 10 minute mai târziu, prin Eduard Florescu, care a depășit doi adversari și a finalizat elegant, cu latul, la colțul lung.

Vadim Rață a ratat un penalty în minutul 90+8! 

Până la final ocaziile au continuat să curgă la ambele porți, în special la cea a lui Ducan, mai ales că și Botoșani a rămas în 10 în urma eliminării lui Pius ('76). Nu s-a mai înscris însă, deși ilfovenii au mai beneficiat de un penalty în prelungiri, ratat de Rață în '90+8, iar fiecare dintre formații rămâne cu un punct.

FC Botoșani - FC Voluntari, casetă și note

FC Botoşani: Ducan 7 - Benzar 4, Pius 3, Şeroni 5 (72 Ţigănaşu 5), Dragu 6 (72 Adams 5) - Petro 5 (60 Casap 5), Dican (cp.) 5, Florescu 8 - Olinga 4 (63 Drole 5), Ilicic 4, Cărăuşu 5 (33 G. David 7). 
Antrenor: Andrei Patache 7.

FC Voluntari: Fernandez 5 - 'Ricardinho' 5, Matricardi 5, Armaş 6 (cp. / 90 Florea), Aliji 6 (78 Droppa) - Crepulja 6 (66 Paz 5) - R. Boboc 6, R. Popescu 7 (66 Dumiter 6), Raţa 5, D. Andrei 7 (90 Voican) - Nemec 4. 
Antrenor: Ilie Poenaru 7.

Arbitru: Szabolcs Kovacs 4. Asistenţi: Ferencz Tunyogi 7, Adrian Vornicu 7.
Cartonaşe galbene: Florescu (10), Şeroni (25), Pius (52, 75), Ţigănaşu (73), Benzar (90+7) / Nemec (13, 61), Crepulja (20); 
Cartonaşe roşii: Pius (75) / Nemec (61).

FINAL » FC Botoșani - FC Voluntari 3-3

  • Au marcat: Dican '38, D. Gabriel '42; Ed. Florescu '72 / D. Andrei '6; R. Popescu '46; Rață '59 (pen.)
  • Adam Nemec a fost eliminat în minutul 61, în care a primit al doilea „galben” pentru un fault din spate asupra lui Eduard Florescu.
  • Echilibrul numeric s-a restabilit în minutul 76, în care stoperul gazdelor, Junior Pius, a primit al doilea galben după ce l-a lovit cu cotul pe Andrei Dumiter.
  • VIDEO cu fazele importante
  • 840 de oameni au asistat la meci - număr oficial.
  • AICI, cele mai importante statistici

FC Botoșani - FC Voluntari, echipe de start: 

FC BOTOȘANI (4-3-3): Ducan - R. Benzar, Pius, Șeroni, Dragu - Petro, Dican (cpt.), Ed. Florescu - Olinga, Ilicic, Cărăușu 
Rezerve: Ureche - Adams, Țigănașu, Creț, E. David, Cioiu, Casap, Sadiku, Drole
Absenți: Mailat (accidentat), Pinson (exclus de club), Mutombo (suspendat)
Antrenor: Andrei Patache

FC VOLUNTARI (4-1-4-1): J. Fernandez - Ricardinho, Matricardi, Armaș (cpt.), Aliji - Crepulja - Boboc, R. Popescu, Rață, D. Andrei - Nemec
Rezerve: Vâlceanu - Andres, Voican, D. Florea, Droppa, Cocian, Dumiter, Paz, Răduț
Absent: Merloi (accidentat)
Antrenor: Ilie Poenaru

ARBITRU: Szabolcs Kovacs; A1: Ferencz Tunyogi; A2: Adrian Vornicu; 
Arbitru VAR: Cătălin Busi; Asistent VAR: Iulian Dima

Tot din Liga 1: 

Dumitru Dragomir era cel mai mare admirator al lui, dar acum s-a convins: „A ajuns ZERO! Păcat de el”

Florin Răducioiu îl contrazice pe Gică Hagi: „Nu are dreptate în cazul ăsta”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
thechampions27
thechampions27  •  16 Noiembrie 2023, 17:34
Postat de fan_nordjylland pe 12 Noiembrie 2023, 15:54

Ai inceput sa lovesti in fiecare zi cu o prostie =))) cum ba s-a apropiat si mai mult cu un punct =))))) Ba baiatule esti de o prostie rar intalnită !! Nici de gluma proasta nu pot lua comentariile tale ....Bai prostule crezi ca conteaza daca esti pe ultimul loc sau penultimul loc ?? Tot in B ajunji direct ....esti prost rau ...iti liseste iq ul ... daca te pun pe un tester, la tine scrie .."iq missing " ...acum inteleg de ce tot vorbesti de IQ ...pentru ca duci lipsa ..esti precum aia fără bani ...disperati ..

tibi iq 33,esti greu de cap? pai voi ati ramas la 10 si ei s-au apropiat la 2 puncte de voi. incepand din etapa urmatoare,daca bate botosani si voi faceti egal,trece botosani peste voi. si voi? ultimul loc pe care il si meritati. eu iti dau scris ca botosani nu retrogradeaza.

fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  14 Noiembrie 2023, 11:06
Postat de istet10 pe 12 Noiembrie 2023, 23:18

Esti prost ca drumul rau.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  12 Noiembrie 2023, 23:18
Postat de fan_nordjylland pe 12 Noiembrie 2023, 21:18

deci tot tu erai prostul ala de randoom :)))))))))))))))))))))))

Esti prost ca drumul rau.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează