FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 1-3

FC BOTOȘANI - FCSB 1-3 // "Sunt supărat, am avut prea mult respect pentru FCSB" » Ce a spus "Ciobi" după meci

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 21:53

Liviu Ciobotariu, tehnicianul celor de la FC Botoșani, a analizat înfrângerea suferită de echipa sa pe teren propriu cu FCSB, 1-3. 

"N-a fost să fie. Au fost două momente psihologice pe care noi nu am reușit să le depășim. Am greșit în lanț la golul doi al FCSB-ului și, apoi, bara lui Rodriguez. În mare parte, n-am ce să le reproșez băieților, au avut determinare. Sunt puțin supărat pentru că am început meciul foarte timid, am avut prea mult respect pentru FCSB. 

Din punctul meu de vedere, am făcut o partidă bună. Am avut o posesie mai bună, iar în a doua repriză am încercat să revenim în meci și să încriem. Am avut multe situații bune de a marca. Nu am reușit, dar am arătat că suntem o echipă care vrea să joace fotbal. Am riscat mult în final, am rămas descoperiți în apărare și am primit golul 3. 

A fost un meci foarte greu pentru noi, cu o echipă foarte bună, dar cred că puteam obține un rezultat de egalitate", a spus Liviu Ciobotariu, la Look Sport. 

"Vom mai aduce jucători în iarnă, vreau să avem dubluri pe posturi și să ne mai întărim pe unele posturi unde suntem deficitari" Liviu Ciobotariu, antrenor FC Botoșani

Citește AICI cronica partidei FC Botoșani - FCSB 1-3

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
minell73
minell73  •  17 Decembrie 2018, 10:15
Postat de lucghencea pe 17 Decembrie 2018, 01:12

Cu doua echipe bag 1 solid cu doua trei zile dinainte de meciul cu cei de la fecefecesebe esa . Una e Botosaniul , o alta e pe malul marii . Evident ca mai ar fi si altele dar astea doua sunt cooperativizate pe deplin . Pronosticul e 100 % garantat cu 1-2 saptamani mai dinainte de desfasurarea meciurilor .

Era frumos sa intre si botosani in primele 6. Fecesebeeeee nici nu mai trebuia sa castige cu celelalte 3 echipe. Bai pana cand dracu induram noi suporterii magariile astea? Chiar au pus stapanire pe tot fotbalul intern becali si hagi? Chiar nu se mai poate face nimic sa dispara ordinarii astia odata?

reddogsv
reddogsv  •  17 Decembrie 2018, 09:10

Sarcul Ciobi! Naiv mai esti.....Daca cu celelalte echipe ai tai isi dau viata cu fcsb trebuie *** pt ca asta e vrerea patronului fan declarat al inaltei porti din Pipera. E la fel ca in cazul Scornicestiului....Nu conteaza cu cine joaca dar conducatorul iubit trebuie sa fie multumit!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hitman222
hitman222  •  17 Decembrie 2018, 05:45
Postat de satyricon pe 17 Decembrie 2018, 00:56

Du-te si lasa-ne, ***

gigist nerusinat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează