FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB

FC BOTOȘANI - FCSB // „Aroganța” lui Gigi Becali: „Dacă vreau, tot îl transfer pe Andrei Chindriș. Mie îmi place negocierea tare”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 noiembrie 2019 09:38

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit în ultimele zile despre trei jucători de la echipe din Liga 1 conduse de oameni cu care nu se află în relații tocmai cordiale, Craiova lui Pițurcă și Botoșaniul lui Iftime. În plin scandal al declarațiilor cu patronul moldovenilor, Gigi spune că nu și-a luat gândul de la fundașul Andrei Chindriș, 20 de ani.

  • Meciul dintre FC Botoșani și FCSB se joacă de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi 1, TV Telekom 1 și Look Sport.

După ce a spus că-i va lua pe Andrei Ivan și Valentin Mihăilă de la Craiova, declarație pentru care a primit o replică acidă din partea lui Pițurcă, Gigi Becali îi răspunde acum lui Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani. 

Iftime e supărat pe Becali pentru că FCSB nu-l lasă pe Mihai Roman să joace în meciul direct, de azi, dar patronul roș-albaștrilor spune că va încerca să-l aducă pe Chindriș. 

Nu este nicio o problemă dacă s-a supărat Iftime pe mine. Să stea el liniștit. Dacă vreau, tot îl transfer pe Chindriș! Să negocieze la sânge cu mine, până la ultimul ban. 

Mie imi place să negociem tare. Așa a fost și cu Moruțan, dar până la urmă tot eu l-am luat. Spunea că are ofertă din Ucraina și din Rusia, dar tot Becali l-a luat pe Moruțan. Dacă mie îmi place un fotbalist, atunci o să îl transfer”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport. 

500.000 de euroeste cota lui Andrei Chindriș potrivit transfermarkt

Chindriș are două selecții la naționala de tineret, fiind titular în echipa lui Mirel Rădoi în preliminariile EURO 2021. Acesta a venit la FC Botoșani în ianuarie 2017, de la U Cluj. A mai fost împrumutat la Academica Clinceni și Știința Miroslava. În acest sezon a bifat 12 meciuri în Liga 1.

Citește și:

Bogdan Vintilă, prima reacție după plecarea lui Narcis Răducan: „E problema lui!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  10 Noiembrie 2019, 19:52
Postat de Danut Ognean pe 09 Noiembrie 2019, 16:27

gura mica gigi!pregatestete de playout

Ia invata-l tu *** site-ului cum e cu play out-ul ca ai 2 ani experienta (la mai multi!).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

piet
piet  •  09 Noiembrie 2019, 16:59

Si daca iti cere *** botoshimanean 5 milioane cum il mai ei .Taci si rumega .Salariul la tine in turma este de 20000 maxim cam cat are un jucator bun din liga a treia Germana. PROBLEMA ESTE CA DE LUAT IL EI, CA IL DA PE 5-6 SUTE DE MII CACI E *** TAU ! isi bate joc de echipa IFTIMIE asta, si de botosaneni, in egala masura .Daca ii tinea pe toti mai cheltuia 2-3 milioane poate, dar se batea la titlu si isi scotea banii lejer .Dar Dumnezeu iti da dar nu baga si traista .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  09 Noiembrie 2019, 16:27

gura mica gigi!pregatestete de playout

Vezi toate comentariile (17)
Comentează