FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB

FC BOTOȘANI - FCSB // Bogdan Vintilă, prima reacție după plecarea lui Narcis Răducan: „E problema lui!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 19:07

Plecarea lui Narcis Răducan (45 de ani) de la FCSB a surprins pe multă lume, chiar și pe antrenorul Bogdan Vintilă (47 de ani).  

  • FC Botoșani - FCSB se joacă sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 20:30 și va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Plus și liveTEXT pe GSP.ro. 

„Nu mă așteptam la această decizie, pot să spun. Nu știu, e problema lui. Eu m-am înțeles foarte bine cu el și orice despărțire nu e bună. Sunt antrenor, dar nu sunt eu în măsură să spun ce oameni trebuie aduși la club. Este nevoie de o persoană care să fie alături de echipă”, a spus Bogdan Vintilă, la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Botoșani, din etapa a 16-a a Ligii 1.

Doar două luni și jumătate a rezistat Narcis Răducan în acest mandat la FCSB. A plecat în urma unui conflict cu patronul Gigi Becali (DETALII AICI).

VEZI ȘI:

Bogdan Planic, blocat la FCSB?! Clauza din contract pe care o invocă Gigi Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
engonga
engonga  •  08 Noiembrie 2019, 23:55
Postat de 5abie.spintecatoru pe 08 Noiembrie 2019, 22:48

Dupe cum vb ești fanu’ nambăr oan a lu’ *** ,dacă nu cumva ești chiar ea.

asta-i prostul de randoom in caz ca nu ti-ai dat seama

1686525761599040
Mario Durm  •  08 Noiembrie 2019, 23:11
Postat de thanos10 pe 08 Noiembrie 2019, 22:37

ce ne mai intereseaza acum de narcis? noi trebuie sa batem pe botosani si ne apropiem la 2 puncte de locul 2 aka viitorul. daca face egal cfr si pierde clona csu,este inca o etapa de senzatie pentru Steaua. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Steaua Bucuresti e pe primul loc deja... in Liga a 4-a si se pregateste pentru meciul cu Asalt. Gluma aia de echipa din Liga 1 cu sediul in Popesti Leordeni nu a fost, nu este si nici nu va fi vreodata Steaua.

remarque
remarque  •  08 Noiembrie 2019, 22:59

Vintila are atitudine de tip caruia ii este scumpa pielea. Cu Gigi tine o vreme genul asta de atitudine. Pana cand o sa-i fie lui Vintila scarba de Vintila.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează