FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB, DUMINICĂ. 20:00

FC BOTOȘANI - FCSB // Dică se teme înainte de meciul cu Botoșani » 5 absenți de la roș-albaștri

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 14:29

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre duelul de duminică, cu FC Botoșani, și a spus că echipa sa ar putea avea probleme din cauza gazonului.

"Vremea de afară este o mare problemă. Este greu să te antrenezi. Nu ai condițiile necesare. Azi am încercat să facem mai mult o joacă, o mișcare.
Noi azi am jucat pe zăpadă, așa nu se putea juca fotbal. Vom vedea ce va fi azi, mâine. Trebuie să fim pregătiți de orice.

Dacă va fi zăpadă, ne va afecta. Noi suntem echipa care trebuie să atacăm, să construim. Trebuie să fim pregătiți să jucăm și să dăm totul, indiferent de condiții. Pe acest teren se anulează diferențele dintre echipe.

Mâine va fi un meci important. Botoșani este o echipă în creștere de la venirea lui Ciobotariu. A avut și rezultate pozitive. Am văzut că a schimbat sistemul. Ne așteaptă o partidă grea.

Faptul că avem absențe nu e o problemă pentru mine. Sunt învățat. Nu mă mai deranjează! Am avut mai mereu probleme în tot sezonul, accidentări sau suspendări. Popescu, Pintilii, Momcilovici, Teixeira și Nedelcu nu vor juca", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

"Atmosfera este una bună în lot, mai ales după victoria cu Viitorul. Sper să fie la fel în continuare"Nicolae Dică

"La Steaua nu pot să am o săptămână liniștită. Trebuie să pregătești mereu următorul joc. Dacă vom câștiga cu Botoșani și CFR Cluj, ar fi un an de sfârșit mai liniștit" Nicolae Dică

  • FC Botoșani - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Vezi AICI cum arată gazonul de la Botoșani și ce spun oficialii moldovenilor

Citește și

EXCLUSIV Surpriză neplăcută pentru Becali, după ce a anunțat transferul ”fundașului de națională"!

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  16 Decembrie 2018, 00:28
Postat de red_dogs_united pe 15 Decembrie 2018, 16:52

Steaua? Steaua Popesti Leordeni? Steaua Polară? Care steaua, bezmeticule? Că Steaua Bucuresti sigur nu e. Amărâtii ăia sunt în L4.

fa pasi ma falimentar parlit,voi sunteti de b,sa nu va imbatati cu apa rece dupa victoria cu clona olgutei ! cat despre accidentati,nu inteleg de ce momcilovici nu si a revenit nici acum,asa se anuntase ! FOrza Steaua-fc sb este STEAUA !

merace
merace  •  15 Decembrie 2018, 18:17

Bate FCSB, fiindca Botosani e echipa de Darabani, adica mercenari in solda lui Gigi. S-a vazut de la transferul fals al lui Golofca!

102031457272119
Radu Fifea  •  15 Decembrie 2018, 17:15
Postat de red_dogs_united pe 15 Decembrie 2018, 16:52

Steaua? Steaua Popesti Leordeni? Steaua Polară? Care steaua, bezmeticule? Că Steaua Bucuresti sigur nu e. Amărâtii ăia sunt în L4.

Steaua e prostalaule!!!! Toata tara percepe ca Steaua este actuala FCSB, fosta Steaua, fosta, ASA Bucuresti, CSCA, CCA, specie de prostalau - hau - hau - hau, sa fie la c-oor-ul tau!!! :)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează