FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

FOTO Mutare strategică sau anunț în ciuda lui Croitoru? » Clubul din SuperLiga susține că și-a ales noul antrenor pentru sezonul viitor: „A semnat până în 2025”. Dar lucrurile stau altfel în culise

Marius Croitoru
Marius Croitoru

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 10:46 / Actualizat joi, 30 martie 2023 11:11

FC Botoșani i-a prelungit contractul antrenorului Flavius Stoican (46 de ani) până în 2025. Totuși, surse autorizate susțin că revenirea lui Marius Croitoru (42) pe banca moldovenilor în vară este încă de actualitate și că anunțul grupării lui Iftime în privința lui Stoican este doar o mutare tactică. 

Din decembrie 2022 pe banca lui FC Botoșani, Flavius Stoican pare că a primit un vot de încredere din partea conducerii.

FCSB și-a prezentat noul antrenor: „A participat deja la primul antrenament”
FCSB
FCSB și-a prezentat noul antrenor: „A participat deja la primul antrenament”

FC Botoșani a anunțat în această dimineață că i-a prelungit contractul lui Stoican până în 2025, la finalul sezonului 2024/2025.

Contract prelungit pentru Flavius Stoican la FC Botoșani

Mutare strategică sau anunț în ciuda lui Croitoru? » Clubul din SuperLiga susține că și-a ales noul antrenor pentru sezonul viitor: „A semnat până în 2025”. Dar lucrurile stau altfel în culise
Flavius Stoican, în dreapta, rămâne la FC Botoșani // foto: Facebook @ Fotbal Club Botoșani

„Investim capital de încredere în domnul Flavius Stoican. Având în vedere munca pe care a depus-o la clubul nostru până în prezent, dar și rezultatele pe care le-a obținut echipa noastră cu domnul Flavius Stoican pe bancă, Consiliul Director a decis prelungirea contractului până în 2025.

Este un mesaj ferm din partea conducerii, a acționariatului, un vot de încredere pe care i-l acordăm domnului Flavius Stoican pentru că ne dorim ca împreună să realizăm performanță la FC Botoșani”, a afirmat președintele clubului, Cătălin Anton.

Cu Flavius Stoican pe bancă, FC Botoșani a câștigat 4 dintre cele 12 meciuri de campionat disputate. În rest, 3 egaluri și 5 înfrângeri, golaveraj general 14:12.

FC Botoșani ocupă locul 4 în play-out-ul Ligii 1, cu 19 puncte, 4 sub liderul FCU Craiova, 3 peste primul loc de baraj, ocupat de Chindia Târgoviște.

Revenirea lui Marius Croitoru la FC Botoșani încă e în cărți!

Teoretic, prelungirea înțelegerii cu Flavius Stoican ar închide ușa revenirii lui Marius Croitoru pe banca moldovenilor, mutare despre care s-a scris în ultima vreme. Însă în realitate comeback-ul antrenorului care a eșuat la FCU Craiova, respectiv FC Argeș, este încă în cărți!

Surse autorizate GSP informează că anunțul prelungirii cu Stoican nu e automat o garanție că Flavius va continua și după finalul campionatului. Ar fi mai mult o mutare strategică a lui Iftime pentru a liniști vestiarul în lupta pentru evitarea retrogradării. 

Vestea tot mai persistentă a revenirii lui Croitoru amenința să tulbure apele și să constituie un pericol pentru parcursul ulterior al echipei în play-out. 

Pentru FC Botoșani urmează un meci în deplasare cu Hermannstadt. Partida este programată pe 1 aprilie, la ora 17:00.

Mai multe știri din Liga 1: 

„Și în Cipru sunt mulți Gigi Becali” » Fostul coleg de la Vaslui îi face portretul noului antrenor de la FCSB + reacția fermă a lui Porumboiu

Încă o afacere pe ruta Botoșani - FCSB? Valeriu Iftime anunță: „Ca să ajungă acolo, trebuie să fie foarte bun la mine”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
opinez
opinez  •  30 Martie 2023, 12:29

Dupa ce lasi doua echipe, cu ceva lot si fara probleme financiare, in criza e normal sa ai oferte peste oferte. Cand sa isi mai ia licenta cu atata treaba de facut?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează