FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

FC Botoșani i-a găsit înlocuitor lui Chindriș! Ce spune Valeriu Iftime: „Chiar nu știu cum îl cheamă, l-am văzut pe YouTube” + Ofertă din Italia pentru un alt fundaș al echipei

Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani
Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat luni, 10 august 2020 19:46 / Actualizat luni, 10 august 2020 21:22

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a dezvăluit faptul că a transferat un fundaș central care l-ar putea înlocui pe Andrei Chindriș (21 de ani), stoperul ce pare ca și plecat în Belgia, la Mouscron. De asemenea, Iftime îl laudă pe Denis Haruț (21 de ani) și spune că apărătorul este dorit în Italia.

FC Botoșani s-a mișcat rapid după ce Andrei Chindriș a fost cumpărat de Mouscron și a semnat cu un fundaș central trecut prin Ligue 1!

„Am adus un alt fundaș central, eu zic că am o echipă bună. Chiar nu știu cum îl cheamă. Are și naționalitate franceză, l-am văzut așa, pe YouTube, joacă bine. Cred că a mai jucat în Ligue 1. La noi ați văzut, nu am adus nume care au spart norii, dar avem noi medicamentul special și în general am pus mulți pe picioare. Cred în copilul ăsta, are 24 de ani, mi se pare”, a declarat Iftime în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Valeriu Iftime: „Haruț poate să joace în echipa națională!”

Finanțatorul moldovenilor l-a elogiat pe Denis Haruț, fundașul dreapta al echipei, despre care spune că a atras interesul unei echipe din Serie B.

„Cu Haruț au fost discuții din Italia, liga a doua, dar nu am ofertă scrisă deocamdată. Denis e un copil foarte talentat și deștept și sper să fac afaceri bune cu el, dar nu acum. Eu zic că e bun, că poate să joace în echipa națională mare oricând. Haruț e un băiat special, ce să mai”, a spus acesta.

900.000 euroeste cota de piață a lui Denis Haruț, potrivit transfermarkt.com

34 de meciuria prins Haruț în acest sezon de Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Giovanni Becali negociază mutarea lui Florinel Coman în Premier League! Transferul de 12 milioane de euro depinde de un singur aspect

Dinamo începe pregătirile pentru noul sezon! Cine va fi antrenor: „Încă nu am semnat, dar e o chestiune de ore”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
belane
belane  •  10 August 2020, 22:06

pai normal fotbalul romanesc e pentru rebuturi de pe youtube, mai fac si ei un banut si cine stie poate vor avea norocul sa fie chiar fericitul "castigator" al raportului de 1 jucator strain redresat la 20 de stranieri globe-trotteri de prin Liga 1. Se redreseaza mai mult pentru Polonia, Ungaria, Bulgaria si numeroasele cluburi ce se termina in "...spor" din ligile turcesti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează