FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV FC Botoșani îl pierde pe Diego Fabbrini, dar moldovenii l-au convins pe Ongenda să rămână: „Semnăm pe 2 ani!” + ce șanse are Liviu Ciobotariu să continue

Hervin Ongenda are 3 goluri pentru FC Botoșani // FOTO: Gazeta Sporturilor
Hervin Ongenda are 3 goluri pentru FC Botoșani // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 24 mai 2019 16:52

FC Botoșani îl va pierde mai mult ca sigur pe Diego Fabbrini, 28 de ani, (Detalii, AICI), dar Valeriu Iftime, finațatorul moldovenilor, dă asigurări că echipa îl va păstra pe francezul Hervin Ongenda, 23 de ani, o altă vedetă a clubului. 

„Hervin mai are un an de contract. Nu pleacă acum de la Botoșani. Voi mai semna pe 2 ani, așa sper. Are nevoie de o adaptare mai lungă. Am o ofertă pentru el din Liga a 2-a din Italia, nu-mi convine nici mie, dar nici lui. Sunt discuții, chiar a fost impresarul lui la noi la meciul cu Gaz Metan. Rămâne 100% la mine”.

3 goluri și 5 pase decisive are Hervin Ongenda în 36 de apariții în toate competițiile pentru formația moldoveană. 

Rămâne și Ciobotariu

Totodată, Valeriu Iftime a vorbit și despe Liviu Ciobotariu, 48 de ani, antrenorul echipei, despre care spune că are șanse mari să continue în Moldova.

„Rămâne și el! Mai are un an de contract cu mine. Insist să rămână. Bănuiesc că dacă va avea o ofertă, de nerefuzat, eu nu mă pot opune. Mi-ar fi greu să-mi spună Liviu că are o ofertă din zona arabă și să îl refuz. Sunt pregătit de orice. Daca va pleca totuși, am deja o soluție. Din România!

E normal să fiu asigurat, Liviu a mai avut o ofertă în ianuarie. Mi-a fost mie jenă că atunci rămâne, atâția bani a avut în față. Dar el a rămas. Atunci i-am promis că la prima ofertă importantă îi dau drumul, indiferent de clauză”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

3 goluriși 5 pase decisive are Hervin Ongenda în 36 de apariții în toate competițiile pentru formația moldoveană. 

Vezi și: EXCLUSIV Fabbrini, deturnat din drumul spre Dinamo? „Nu rămâne în România!” / „Așteaptă oferta de acolo și alege”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
172152169919161
Dan Ionescu  •  24 Mai 2019, 19:31

Parca mai ieri il dadea pe Ciubotariu afara in timpul meciului.Ce vina are Ciobi ca in atac pur si simplu n-avea solutii din cauza incompetentei altora.Ongenda e departe de era la PSG ,e un fotbalist rezerva deocamdata.Fotbalist e Fabrini ,dar ala pleaca din cauza incompetentilor.

993357350812417
Adrian Caba  •  24 Mai 2019, 19:15

Așa și trebuie...aceasta echipă Ieftine+Șfaițer...au făcut numai lucruri bune pt fotbalul Botosanean...reînnoim abonamentele..Hai Botosaniul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează