FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

FC BOTOȘANI // Marius Croitoru dă replica, după insinuările lui Dan Petrescu: „Vă dați seama ce am putut realiza?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 17:09

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a intrat într-un schimb de replici de la distanță cu Dan Petrescu (52 de ani), tehnicianul campioanei CFR Cluj. 

  • Botoșani și CFR Cluj se întâlnesc în rundele cu numărul 4 și 9 din play-off. Primul meci se joacă vineri, 20 martie, de la ora 20:30

Dan Petrescu a inclus FC Botoșani pe lista candidatelor la titlu, afirmând că „au lot, au arbitraje, au bani, au de toate”. Replica moldovenilor a venit prin vocea antrenorului Marius Croitoru.

„Avem lot, avem valoare, în schimb, nu pot să fiu de acord cu el că avem arbitraje. Dar vă daţi seama ce am putut realiza noi dacă domnul Petrescu, cel care a fost la un pas să elimine Sevilla, se teme de noi? Înseamnă că are dreptate, suntem buni, avem echipă, valoare. De arbitraje să vorbească de echipa dumnealui, nu de echipa noastră”, a declarat Croitoru într-o conferință de presă.

FC Botoșani vrea locul 3

După prima etapă din play-off, FC Botoșani ocupă locul 3, cu 24 de puncte. În fața moldovenilor sunt doar CFR Cluj, cu 29 de puncte, și Craiova, cu 26.

„Chiar dacă lumea nu mă crede, eu nu mă pot gândi la campionat din mai multe puncte de vedere. Pe mine mă interesează în primul rând dacă aş putea să termin în preajma acestui loc 3. Pentru mine ar fi o performanţă incredibilă”, a concluzionat Croitoru. 

Vezi și:

Bălgrădean, primă de instalare uriașă de la CFR Cluj! Gigi Becali amenință cu Tribunalul: „E caz penal! Nu mai e de legile sportului!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  04 Martie 2020, 20:49

Incep sa cred ca Croitoru il ia pe Bursuc ca exemplu - acuza arbitrajele favorabile ale altor echipe, se “teme” de celelalte echipe mai tari... diferenta e ca pentru Botseni, Dugandzic da gol meci de meci, dand sens jocului lor ofensiv. Daca nu mai face vreun blat cu EfSiEsBi, cred ca s-ar putea chiar bate la titlu!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  04 Martie 2020, 20:04
Postat de zizu pe 04 Martie 2020, 19:31

Ăștia de la botoșani se plâng de orice,după cum se vede! Dar e o vorbă: dacă cineva spune că ești blatist,nu l crezi,dacă îți zice și al doilea,ar fi cazul sa ți pui întrebări!

„Ăștia de la Botoșani” nu se plâng, ÎL plâng pe plângăciosul șef al ligii, Bursucul...

zizu
zizu  •  04 Martie 2020, 19:31

Ăștia de la botoșani se plâng de orice,după cum se vede! Dar e o vorbă: dacă cineva spune că ești blatist,nu l crezi,dacă îți zice și al doilea,ar fi cazul sa ți pui întrebări!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează