FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Plan-șoc în SuperLigă: vrea să dea afară antrenorul după numai două etape!

FC Botoșani a remizat cu Petrolul / foto: Ionuț Tăbultoc
FC Botoșani a remizat cu Petrolul / foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2023 14:06 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 15:03

Valeriu Iftime l-a readus pe Marius Croitoru (42 de ani) la FC Botoșani după un an și după numai două etape a început să-i caute un înlocuitor, dezamăgit complet de rezultatele și de jocul echipei.

Lui Marius Croitoru chiar nu-i mai iese nimic! După trei ani în care a înregistrat rezultate impresionante la FC Botoșani, el a avut eșecuri la FCU Craiova și la FC Argeș, iar acum a mai „defectat” o echipă, tocmai pe FC Botoșani.

Surse din club povestesc că președintele Valeriu Iftime calculează deja cum ar putea să-l dea afară pe Croitoru și că îi caută deja un înlocuitor. Moldovenii au câștigat un singur punct în primele două etape, în care programul nu a fost unul dintre cele mai grele.

Opinie vehementă în studio, despre antrenorul din SuperLigă: „N-ai ce să mai cauți în prima ligă!”
ANTRENOR
Opinie vehementă în studio, despre antrenorul din SuperLigă: „N-ai ce să mai cauți în prima ligă!”

Marius Croitoru ar putea fi demis de la FC Botoșani

FC Botoșani a pierdut la Voluntari, 1-2, și a remizat cu Petrolul, 1-1. În partida disputată luni, botoșănenii au ciupit punctul acesta cu foarte mult noroc, fiindcă „lupii” au dominat și au ratat chiar și un penalty spre final.

Rezultatele nu ar fi tocmai groaznice, din moment ce au fost consumate numai două runde din competiție, însă jocul dezastruos îl îngrijorează pe Iftime. Nici nu sunt indicii că Marius ar mai fi izbutit și de data aceasta să-și etaleze talentul de scouter și să recruteze fotbaliști necunoscuți și foarte buni, așa cum reușea în mandatul precedent.

Președintele așteaptă și etapa următoare, în care formația lui va avea de făcut o deplasare teribilă, în Giulești, ca să vadă dacă există vreun semn de progres. Dacă nu, el și Croitoru se vor despărți din nou. 

1 victorieare Croitoru în ultimele 19 meciuri ca antrenor pe prima scenă (30.10.2022, UTA - FC Argeș 0-1), în rest 9 remize și 9 înfrângeri

Ce se întâmplă cu Marius Croitoru? 

Plan-șoc în SuperLigă: vrea să dea afară antrenorul după numai două etape!
Marius Croitoru

Croitoru a impresionat în primul mandat de trei ani pe care l-a avut la Botoșani, el a calificat echipa în play-off de două ori în perioada aceea. În al treilea sezon a ratat calificarea în ultima etapă, după ce a pierdut acasă cu FC Argeș, 1-2. 

Atunci a arătat ca un dezastru faptul că moldovenii nu au mai fost în playoff, acum echipa se prezintă ca una care va avea de tras din greu ca să rămână în prima ligă. În sezonul trecut, Croitoru a avut un parcurs extrem de slab cu FCU Craiova, formația lui Mititelu și-a revenit abia după ce l-a demis pe el. 

Iar pe FC Argeș a preluat-o la puțină vreme după startul sezonului de la Prepeliță și a îngropat-o. Piteștenii au ajuns la baraj, pe care l-au pierdut după ce-l schimbaseră pe Croitoru cu Vintilă, și au retrogradat.

Mai multe știri din SuperLigă: 

Reghecampf e ACUM în negocieri cu Mihai Rotaru: un detaliu a rămas de pus la punct!

S-a făcut cel mai tare transfer al verii! Konoplyanka, la CFR Cluj: „Pregătit să scriem istorie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Eu_Sa_Fiu_Sanatos
Eu_Sa_Fiu_Sanatos  •  26 Iulie 2023, 13:16

"1 victorie are Croitoru în ultimele 19 meciuri"; si ne mai miram ca fotbalul romanesc e pe fundul gropii, cu astfel de antrenori sau oficiali care considera ca 'scoala este un element perturbator'

DMA87
DMA87  •  26 Iulie 2023, 11:24

Big coach, grande alenatore. S-a dus șmecheria. Nu îl mai angajează nimeni din România, dacă și Iftime s-a convins de calitățile de antrenor ale lui Croitoru.

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  25 Iulie 2023, 21:54
Postat de Hcm27 pe 25 Iulie 2023, 16:40

De Neagoe vorbești,da?Ca am impresia ca i-ai cam "incurcat" puțin!

Scuze! De Neagoe vorbesc. Am scris din greșeală Stoican.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează