FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI

FC Botoşani nu a închis lista de transferuri » Moldovenii au pe listă încă doi jucători

Articol de - Publicat marti, 03 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 03 februarie 2015 22:00

Conducerea clubului FC Botoşani a anunţat că mai doreşte să transfere doi jucători pînă la finalul stagiului de pregătire din Antalya, acolo unde se află de pe 2 februarie.

Cornel Şfaiţer, presedintele clubului botoşănean, spune că vrea să mai aducă în lotul lui Leo Grozavu un fundaş central de picior stîng şi un mijlocaş.

“La momentul acesta ne mai dorim acel fundaş central de picior stîng şi înca un mijlocaş. Este posibil să-i găsim, dar e posibil să găsim doar unul. Sigur vor mai veni jucători în Antalya să-i mai vedem la jocuri.

Ne dorim să mai aducem doi jucători. Nu am închis lista de transferuri. Încă sîntem în perioada de căutari", ne-a declarat preşedintele Cornel Şfaiţer.

FC Botoşani va disputa şase meciuri amicale în cantonamentul din Turcia, iar primul dintre ele va avea loc pe 4 februarie, împotriva bulgarilor de la Lokomotiv Sofia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ipsilante
ipsilante  •  04 Februarie 2015, 10:43

O echipa de isprava care merita toate laudele si simpatia. Au niste conducatori cerebrali si ambitiosi care cu bani putini au facut o echipa care joaca fotbal. Toata admiratia! Bafta! FORZA STIINTA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează