FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - IAȘI 2-1

FC BOTOȘANI - POLI IAȘI 2-1 // VIDEO+FOTO Formația lui Marius Croitoru intră de pe locul 3 în play-off!

Articol de , - Publicat luni, 24 februarie 2020 20:00

FC Botoșani a câștigat meciul cu Poli Iași, scor 2-1, și intră în play-off de pe locul 3. Va juca în prima rundă pe teren propriu cu FCSB.

Clasament Liga 1 + golgeteri + program

Gigi, fă oferta acum! Croatul Dugandzic a marcat din nou azi, cu Iașiul (2-1), fiind iar decisiv pentru Botoșani! E o chestiune de timp până când va intra pe radarul patronului FCSB

Mulți microbiști au strâmbat din nas când au văzut prezența în play-off a Botoșaniului sau Mediașului, new entry-uri în Top 6 față de sezoanele trecute. În loc de like-uri, cele două echipe au strâns hate-uri. Imediat după golul foarte frumos al lui Omoh, a la Messi, care a trecut ca de niște jaloane de 5 adversari, au apărut primele ironii. Dar Marius Croitoru a făcut două permutări la pauză care s-au simțit cât ai bate din palme.

8 minute și locul 3

Keyta (47) s-a distrat cu Mihalache, apoi Dugandzic (55) și-a depus candidatura, la cei 25 de ani ai săi, la viitorul atacant dorit de Gigi Becali la FCSB. Goluri simple, eficiente, plăcute ochiului. Are o medie de un gol pe meci, e de urmărit în play-off, de fiecare dată a făcut diferența în acest start de 2020. Croatul e genul de vârf care tocmai lipsește, printre alții, echipei ce termină an de an pe locul 2. Botoșaniul n-a jucat rău nici în prima parte, dar a dat peste un Rusu în formă 45 de minute. Gazdele au mers brici în 2020, 4 victorii din 4, iar cuvintele lui Valeriu Iftime, "vrem să luptăm pentru cupele europene", nu par niște vorbe spuse la euforie. Botoșaniul a reușit și o mică, dar de efect, remontadă, ce aduce o performanță extraordinară: locul 3 la startul play-off-ului!

+5 FOTO

Rednic o are grea: 9 eșecuri la rând pentru ieșeni

Ieșenii vor avea mult de tras să prindă și barajul. În seara în care a strâns 15 de ani de la "dubla" de efect ce-a dus la eliminarea Valenciei, Andrei Cristea a fost înlocuit de Habibou, de fapt, a fost schimbat de o umbră în plus pe teren. Deși ieșenii au momente de joc bun, nu se leagă nimic la ei în 2020, patru eșecuri în acest an, pe lângă celelalte 5 de la finele lui 2019. Criză e un cuvânt prea blând. O să fie vai și amar de o formație ce acum doi ani intra în play-off.

1.300de spectatori au asistat la meci

1gol în 13 meciuri a reușit Keyta pentru botoșăneni, azi fiind primul. Francezul e al 15-lea marcator din lotul gazdelor

4goluri a înscris Dugandzic de la startul oficial al lui 2020, câte o reușită pe etapă pentru atacantul lui Croitoru

 

"Putem să ne batem cu oricine din Liga 1, cu CFR, cu FCSB, cu Craiova. Probabil, ne vom bate la cupele europene, chiar putem"
Alin Șeroni, fundaș FC Botoșani

"Sunt fericit pentru gol, suntem pe un drum bun, acum urmează play-off-ul și vrem să încheiem și campionatul pe locul 3. Să scriem istorie. Vrem să mergem în Europa. N-am jucat cu aceste echipe mari până acum, dar le aștept cu încredere"
Marko Dugandzic, atacant FC Botoșani

FC Botoșani - Poli Iași 2-1

Botoșani: Hankic - Haruț, Chindriș, Șeroni, Țigănașu - E. Papa, J. Rodriguez - Ashkovski, Ebenhofer, Ofosu - Dugandzic
Rezerve: E. Pap - Patache, Florescu, Keyta, Holzmann, Cascini, Carlone
Antrenor: Marius Croitoru 

Poli Iași: Rusu - Grădinaru, Klimavicius, Mihalache, Șerban - Platini, De Iriondo, Passaglia, Horșia - Omoh, A. Cristea
Rezerve: Axinte, Onea, Longher, Breeveld, Fomba, Habibou, Chacana
Antrenor: Mircea Rednic

Stadion: „Municipal”, Botoșani
Arbitru: Andrei Antonie / A1: Mircea Orbuleț / A2: Sabin Stroe / Observator: Costin Ioan Toma

Vezi și:

PLAY-OFF LIGA 1 // CFR Cluj, favorită la titlu! Cum arată clasamentul după înjumătățirea punctelor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (35)
magic4ever
magic4ever  •  25 Februarie 2020, 10:35
Postat de dogred10 pe 25 Februarie 2020, 01:00

Cred ca cartonasele din sezonu regulat se anuleaza pentru meciurile din playoff ( normal acolo e alt campionat care incepe si ar trebui ca toata lumea sa porneasca de la 0). Asa si FCSB are vreo 8 jucatori predispusi sa rateze prima etapa din playoff daca iau galben in meciu de cupa cu Hermanstadd.

nu cred ca se anuleaza, a luat galben intentionat si o sa fie suspendat

adriann_
adriann_  •  25 Februarie 2020, 08:33

Botosani ar avea mai multe sanse deat fcsb sa se bata la titlu. O sa vedem in prima etapa daca mai sunt datorii la cioban de platit. In mod nomal moldovenii ar matura pe jos cu echipa fara nume a puscariasului.

dogred10
dogred10  •  25 Februarie 2020, 01:00
Postat de magic4ever pe 24 Februarie 2020, 23:35

Botosani o sa faca figuratie cu FCSB ca de obicei...Ofosu a cautat un cartonaj galben in prelungiri cu Iasi ca sa fie suspendat cu FCSB,asa ia spus stapanul Iftime...parca la 4 cartonase galbene intr-un campionat esti suspendat urmatorul meci?

Cred ca cartonasele din sezonu regulat se anuleaza pentru meciurile din playoff ( normal acolo e alt campionat care incepe si ar trebui ca toata lumea sa porneasca de la 0). Asa si FCSB are vreo 8 jucatori predispusi sa rateze prima etapa din playoff daca iau galben in meciu de cupa cu Hermanstadd.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează