FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

FC Botoșani s-a reunit, dar are emoții! Va avea cantonamentul într-un loc vizat de atentatele teroriste: "Am o oarecare frică"

Articol de - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 19:01

Jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei FC Botoşani s-au reunit, joi după-amiază, întâlnirea având loc la stadionul Municipal. A fost cea mai scurtă vacanţă de când a promovat echipa în Liga 1 şi asta pentru că pe dată de 4 februarie se va relua campionatul.

Nu au fost nume noi la reunirea lotului, fiind prezenţi toţi jucătorii, cu excepţia lui Istvan Fulop, care efectuează deja vizită medicală în Ungaria, în vederea realizării transferului la Diosgyor VTK, locul 9 în prima ligă maghiară.

Fotbaliştii au venit cu gândul de a spală prestaţia slabă avută la finalul anului trecut.

"A fost o vacanţă scurtă. Am profitat de ea cât am putut de mult şi sper să fi venit cu bateriile încărcate, ca să ştergem impresia care am lăsat-o la final de campionat. Îmi propun să fiu sănătos şi să avem un parcurs cât mai bun.

Nici nu ştiu cine va pleca sau cineva va veni. N-am avut timp nici să răspund la telefon. N-am vrut decât să mă bucur de familie. Totdeauna e nevoie de sânge proaspăt, dar din câte am auzit nu vor fi schimbări majore", a declarat căpitanul Gabriel Vașvari.

După ce a discutat câteva minute cu jucătorii, antrenorul Leo Grozavu a organizat un antrenament de încălzire. Pe dată de 12 ianuarie, FC Botoşani va pleca în contonamentul din Turcia.

"Să ştiţi că eu am o oarecare frică, dar dacă cei din conducere au decis că trebuie să mergem acolo, nu este nicio problema", a mai spus Vasvari.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează