FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - SEPSI OSK 0-1

Bergodi, încântat de victoria de la Botoșani: „Un meci «bello», scorul putea fi mai rotund”

Cristiano Bergodi // foto: captură YouTube @ Look Sport +11   FOTO
Cristiano Bergodi // foto: captură YouTube @ Look Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2022 19:33 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2022 20:15

Cristiano Bergodi (57 de ani), antrenorul de la Sepsi OSK, s-a declarat entuziasmat de victoria de la Botoșani, scor 1-0. 

Sepsi OSK a obținut 3 puncte prețioase în această seară și a depășit-o pe FC Botoșani în clasament, urcând pe locul doi în play-out.

George Găman, salvat de „asistent” în Botoșani - Sepsi » Scene tensionate, după ce arbitrul s-a răzgândit: „Hoții, hoții!”
FC BOTOȘANI - SEPSI OSK
George Găman, salvat de „asistent” în Botoșani - Sepsi » Scene tensionate, după ce arbitrul s-a răzgândit: „Hoții, hoții!”

Cristiano Bergodi, după FC Botoșani - Sepsi OSK

„A fost un meci frumos, am jucat foarte bine. Vreau să-i felicit pe băieți, au făcut un meci «bello», frumos. Mă bucur pentru ei, nu e ușor să câștigi la Botoșani, e un teren foarte greu, o echipă greu de bătut. Am jucat cu atitudine, cu dăruire, sunt mulțumit.

Am șutat pe poartă, am avut ocazii mari nefructficate. Păcat, meciul se putea termina cu un rezultat mai rotund, dar important e că am câștigat cele 3 puncte”, a declarat Bergodi la Orange Sport.

Trebuie să gestionăm bine lotul, vine un meci foarte important cu UTA, apoi semifinala de Cupă cu Craiova, meci foarte greu, apoi jucăm la Rapid, echipă pe val. Vom vedea, astăzi suntem bucuroși, am făcut un meci foarte, foarte bun.

Cupa e un obiectiv pentru toată lumea din semifinale, întâlnim cea mai bună echipă, se vede asta în clasament și în modul cum joacă. Noi ne gândim că putem face ceva important.

- Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi OSK

Ei au cerșit un penalty. Nu e frumos. Nici n-au văzut, doar cu vrut penalty. Țin să îi felicit, acum au avut un teren mai bun decât în iarnă. Măcar au investit în ceva bun. Dacă era iarba mai mică, poate era și mai bine. Dar îi felicit. 

- Bogdan Mitrea, Sepsi OSK

Mai multe știri din Liga 1: 

Îi tachinează pe cei de la FCSB înaintea meciului direct: „E clar că CFR Cluj va fi campioană”

Dinamo ar putea scăpa de încă un adversar în lupta pentru evitarea retrogradării! » Luni, ședință decisivă la club

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează