FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV/ UPDATE FC Botoșani transferă din Liga 1! L-a adus pe înlocuitorul lui Rodriguez + încă o achiziție rezolvată de moldoveni

Martin Remacle
Martin Remacle

Articol de - Publicat vineri, 18 iunie 2021 10:19 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 13:09

După ce Johnatan Rodriguez s-a transferat la CFR Cluj, FC Botoșani s-a mișcat repede pe piața transferurilor și i-a găsit un înlocuitor.

UPDATE 13:00 » FC Botoșani l-a luat pe Andrei Dragu

FC Botoșani a ajuns la un acord și cu Andrei Dragu (21 de ani). Fundașul stânga vine liber de contract, după despărțirea de Viitorul Tg. Jiu și a semnat o înțelegere pe patru sezoane.

FC Botoșani transferă din Liga 1! L-a adus pe înlocuitorul lui Rodriguez + încă o achiziție rezolvată de moldoveni
FC Botoșani l-a luat pe Andrei Dragu

FC Botoșani l-a transferat pe Martin Remacle 

Echipa lui Marius Croitoru a ajuns la un acord cu mijlocașul belgian Martin Remacle (24 de ani). Acesta vine din postura de jucător liber de contract și a semnat o înțelegere valabilă pentru următorii trei ani

Remacle a jucat în returul sezonului recent încheiat la FC Voluntari, echipă la care a ajuns în ianuarie 2021, de la Pandurii. Pentru formați din Ilfov, mijlocașul belgian a bifat 8 partide.

Remacle are 7 selecții și două goluri la naționalele de juniori al Belgiei, iar de-a lungul carierei a mai evoluat la juniorii lui Standard Liege și Torino, Agia Napa (Cipru), URSL Vise (Belgia), Pandurii și FC Voluntari.

100.000 de euroe cota lui Martin Remacle, potrivit transfermarkt

FC Botoșani transferă din Liga 1! L-a adus pe înlocuitorul lui Rodriguez + încă o achiziție rezolvată de moldoveni
Martin Remacle a semnat cu FC Botosani

VIDEO Anghel Iordănescu: „Sunt convins că echipa României ar fi avut o prestație bună la EURO!”

Citește și: 

Interviu-eveniment cu Cristi Munteanu: „Am fost șocat cum țipa Iordănescu la Hagi și Popescu. Hagi stătea cu capul în jos, Popescu mai încerca să explice”

Paul Anton, propus la FCSB: „Au nevoie de el! Le va face jocul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dora
dora  •  18 Iunie 2021, 12:10

Foarte buni ăștia dați afară de alții !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează