FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

După Ongenda, FC Botoșani s-a mai despărțit de 3 jucători » Unde au ajuns

Martin Remacle // FOTO: Imago
Martin Remacle // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 ianuarie 2022 10:18 / Actualizat duminica, 30 ianuarie 2022 11:31

După ce l-a transferat pe Hervin Ongenda la Apollon Limassol, FC Botoșani s-a despărțit de o parte dintre jucătorii care nu mai intrau în planurile lui Marius Croitoru.

Clubul patronat de Valeriu Iftime a anunțat pe contul de Facebook că 3 jucători au părăsit echipa: Martin Remacle, Herve Kage și Paul Mensah.

Marin Condescu îl atacă din nou pe Iordănescu: „Acționarii, pentru a-ți îndeplini cerințele, i-au înscenat președintelui un blat” » Replica selecționerului: „Imaginația atinge cote maxime”
ACUZE
Marin Condescu îl atacă din nou pe Iordănescu: „Acționarii, pentru a-ți îndeplini cerințele, i-au înscenat președintelui un blat” » Replica selecționerului: „Imaginația atinge cote maxime”

3 plecări de la FC Botoșani: Remacle, Kage și Mensah

Dintre aceștia, Remacle a fost împrumutat în Liga 2, la Universitatea Cluj, iar Kage și Mensah au părăsit definitiv clubul moldovean.

  • Herve Kage (32 de ani) este o extremă belgiano-congoleză. A jucat 14 meciuri în prima parte a sezonului, marcând de 3 ori. Acesta a ajuns în a doua ligă din Belgia, la Royal Excelsior Virton.
  • Martin Remacle este un mijlocaș central belgian, de 24 de ani. A bifat doar două meciuri în acest sezon, în care a strâns 45 de minute.
  • După două meciuri la FC Botoșani, extrema ghaneză Paul Mensah (22 de ani) a ajuns în Austria, la Blau Weiss Linz.

Dificultățile financiare vor fi tot mai mari, nu sunt bani în fotbal. Veți vedea în viitor asta! Nu sunt bani nicăieri, nici în Belgia, nici în Turcia. Ori mutăm totul la alt nivel, mai jos cu salariile, ori intrăm în mari dificultăți. Botoșaniul încă e în echilibru.

E destul de greu pentru un club mic să fie stabil. De-asta și vrem play-off. În fiecare an dintre cei intrați s-a ales praful. Clinceniul acum nu-și găsește nici măcar portar la stadion, Astra a plecat. E greu să ai continuitate. Doar cu play-off-ul se poate asta.

- Valeriu Iftime, pe 24 ianuarie, pentru Gazeta Sporturilor

VIDEO Valeriu Iftime, despre o posibilă retragere: „FC Botoșani nu mă mai motivează!”

Citește și: 

OFICIAL Transfer de 550.000 de euro pe axa Liga 1 - Polonia

„Andrei Chindriș va rezilia contractul” » Cum e afectată FC Botoșani: „O catastrofă!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
dora
dora  •  30 Ianuarie 2022, 14:22
Postat de Dan Petnaise pe 30 Ianuarie 2022, 13:47

Nu mai au cu ce să-i plătească și le dau drumul gratis. :)

Bani au dupa ce le-a intrat transa din drepturile TV si le vin banii pe Racovitan si pe Ogenda. Plus ca nici salariile nu sunt prea mari. Moldovenii si-au dat seama ca si-au luat, in vara, plasa cu ei si ii pun acum pe liber.

1745flo
1745flo  •  30 Ianuarie 2022, 14:11

S-a slăbit satelitul ***?÷)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

176901212832165
Dan Petnaise  •  30 Ianuarie 2022, 13:47

Nu mai au cu ce să-i plătească și le dau drumul gratis. :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează