FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - UTA 2-3

FC Botoșani - UTA 2-3 » FOTO+VIDEO Arădenii, pe loc de play-off după thriller-ul din Moldova! Clasamentul

FC Botoșani și UTA s-au înfruntat în runda cu numărul 9 din Liga 1. Arădenii au câștigat, scor 3-2, și se clasează pe poziția a 5-a, cu 14 puncte.
FC Botoșani și UTA s-au înfruntat în runda cu numărul 9 din Liga 1. Arădenii au câștigat, scor 3-2, și se clasează pe poziția a 5-a, cu 14 puncte.

Articol de - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 09:00 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 21:14

FC Botoșani și UTA s-au înfruntat în runda cu numărul 9 din Liga 1. Arădenii au câștigat, scor 3-2, și se clasează pe poziția a 5-a, cu 14 puncte.

Programul etapei #9 din Liga 1

+12 FOTO

Oaspeții au deschis rapid scorul. Vlad Morar modifica tabela încă din minutul 4, atacantul arădenilor fructificând o situație de unu contra unu cu portarul. 

Botoșani a revenit rapid și a izbutit să întoarcă scorul, iar la pauză conducea cu 2-1. Feșnic a dictat două penalty-uri pentru moldoveni în 5 minute. Loviturile de pedeapsă au fost transformat de Keyta ('28) și Florescu ('33). 

Greșeli grave de arbitraj în Botoșani - UTA 2-3! Un penalty dubios şi un gol din ofsaid

Imediat după pauză, Erico, aflad în ofsaid, a egalat pentru UTA. Cu 20 de minute înainte de final, același Morar l-a învins pe Pap cu o execuție superbă dintr-o lovitură liberă și a stabilit scorul final al meciului de pe „Municipal”, 3-2 pentru UTA.

Clasament Liga 1

FINAL » FC Botoșani - UTA 2-3

Vezi AICI Live+Statistici

FC Botoșani - UTA. Echipe de start

FC Botoșani (4-2-3-1): Pap - Braun, Chindriș, Țigănașu, Holzmann - Rodriguez, Florescu - Caia, Ongenda, Keyta - Roman
Rezerve: Hankic, Șeroni, Plămadă, D. Croitoru, Tîrcoveanu, E. Papa, R. Fili, S. Camara, Toutouh
Antrenor: Marius Croitoru

UTA (4-4-2): Iacob - Bustea, Albu, Benga, Rrumbullaku - Ursu, N. Roșu, D. Isac,, D. Rusu - C. Rus, V. Morar
Rezerve: Erico, C. Popescu, M. Klapan, A. Oroian, D. Tescan, Buhăcianu, Alex Ioniță I, H. Moldovan
Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: Municipal
Arbitru: Horațiu Feșnic // A1: Sebastian Gheorhge; A2: Adrian Vornicu

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ionel Dănciulescu, lăsat cu ochii în soare de Dinamo: „I-am dat un mesaj președintelui. Mi-a dat seen”

Andrei Prepeliță și Adi Popa au încălcat recomandarea UEFA pe timp de pandemie! Neymar a comis-o și el

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
ioan1964
ioan1964  •  01 Noiembrie 2020, 12:37

MARE ECHIPA ESTE UTA,una dintre CAMPIOANELE PROVINCIEI!

publicer
publicer  •  01 Noiembrie 2020, 02:03

2 echipe slabe,campionat gen daciada,portari de hotel... tactica lui peste! Uta otraveste fantanile si parjoleste holdele iar botosani... nici uta nu stie cum a castigat. Botosani intra cu 2 1 la pauza ,joaca acasa si nu poate sa tina de rezultat. Vai de noi! Avea dreptate maestrul Sdrobis cind facea referire la nivelul scazut! Subteran

samertx
samertx  •  31 Octombrie 2020, 21:56
Postat de gabri80el pe 31 Octombrie 2020, 21:39

daca tu crezi ca arbitrajul influenteaza in mare parte liga 1 si retrogradarea inseamna ca ai gresit sportul.daca te numesti o echipa care a jucat in Europa nu ai cum sa pierzi de la o echipa nou promovata chiar si cand esti condus.dar saracii antrnori care devin din ce in ce mai penibili se plang ca si tine de arbitraje.nici nu stii cat ma bucur cand o echipa castiga din cauza unor erori, pentru ca asa ti se arata nivelul de penibilitate.

Să înțelegem din comentariul tău că, atunci când arbitrul stabilește scorul final luând decizii eronate, penibili sunt userii de pe forum ce sesizează acele decizii?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează