FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Valeriu Iftime anunță că are o ofertă concretă pentru un jucător de bază: „Sunt discuții avansate”

Valeriu Iftime / Sursă foto: GSP
Valeriu Iftime / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 12:20 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 12:53

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, anunță că mijlocașul Malcom Edjouma (25 de ani) are o ofertă concretă din străinătate și că n-ar fi exclus ca francezul să plece din România în această iarnă.

„Am o propunere avansată, destul de conturată, pentru Malcom Edjouma. Are ofertă din străinătate, din Polonia”, a spus Valeriu Ifitme, fără a anunța numele clubului interesat de mijlocașul defensiv cu 18 apariții în acest sezon.

Marius Croitoru și-a dat acceptul pentru plecarea lui Edjouma

„Edjouma poate să plece, nu am cum să mă plâng, treaba mea e să-i înlocuiesc pe jucătorii pe care-i pierd. I-am mai înlocuit și pe alții, mergem mai departe indiferent cine ar pleca!”, spunea recent Marius Croitoru, antrenorul botoșănenilor. 

Valeriu Iftime anunță că are o ofertă concretă pentru un jucător de bază: „Sunt discuții avansate”
Malcom Edjouma (stânga), în meciul cu FCSB // foto: Imago

Francezul evoluează pe postul de închizător și e una dintre surprizele stagiunii: a ieșit în evidență după o perioadă dificilă, în care fusese testat și aruncat de Hagi de la Viitorul. Malcom are 25 de ani și a ajuns în Moldova gratuit, ca jucător liber, deci moldovenii vor realiza un profit cu vânzarea lui, oricare ar fi suma stabilită.

Edjouma a mai jucat la SC Balma, Chatearoux, Belfort, Concarneau, FC Florien, Red Star FC, Chambly, Lorient și Roeselare. În Liga 1 a mai jucat în perioada ianuarie – august 2020, la Viitorul.

Racovițan, șanse mari să continue la Botoșani

În schimb, Iftime lasă de înțeles că fundașul Bogdan Racovițan va continua la Botoșani: „Trebuia să plece Bogdan Racovițan, dar l-am oprit. Tot din  Polonia a fost oferta pentru el, dar e greu să-i găsim un înlocuitor pe măsură”, a spus Iftime, conform sursei citate. 

Bogdan Racovițan, 21 de ani, e noua „perlă” a lui Valeriu Iftime. Stoperul e jucătorul pe care bossul de la Botoșani vrea să ia din nou câteva milioane de euro. Citește aici un interviu cu Bogdan Racovițan realizat în exlusivitate de Gazeta Sporturilor

650.000 de euroe cota pe transfermarkt a lui Bogdan Racovițan

VIDEO Economistul de la FC Botoșani. Bogdan Racovițan: ”Tata nu m-a lăsat fără școală. Am și 2 ani de facultate”

Citește și alte știri de actualitate: 

Săpunaru, slalom printre superstaruri » Ce spune despre duelurile cu Ronaldo, Benzema, Rooney sau Pogba

Mesaj pentru FRF după negocierile cu Dan Petrescu: „Nu poți face asta! Nu știu dacă s-a vrut cu adevărat”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează