FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Încă un patron din Superligă l-a sunat pe Șumudică: „Îmi place de el, dar mi-aș fi cumpărat șef”

Marius Șumudică // sursă foto: Twitter Al Raed
Marius Șumudică // sursă foto: Twitter Al Raed

Articol de - Publicat luni, 28 august 2023 17:49 / Actualizat luni, 28 august 2023 21:58

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a purtat o discuție cu Marius Șumudică (52 de ani) înainte de a bate palma cu Dan Alexa

Liber de contract de la finalul sezonului trecut, Marius Șumudică a purtat discuții cu mai mulți șefi din SuperLigă. Mai întâi a așteptat o propunere de la Rapid, însă aceasta nu a venit. Apoi a apărut pe listele de posibili noi antrenori la cele două echipe din Craiova, însă nici aceste piste nu s-au concretizat.  

A mai existat un club din prima ligă interesat de serviciile lui Șumudică. Este vorba despre FC Botoșani. 

Patronul Valeriu Iftime s-a declarat un admirator al lui Șumudică, dar spune că niciuna dintre părți nu era încântată pe deplin de o eventuală colaborare: antrenorului i s-a părut o „provocare micuță”, iar Iftime nu a vrut „să-și cumpere șef”. 

Câți români mai pierdem? Aria de selecție se mută în Italia și Spania: antrenorii primesc nume de fotbaliști pe care nu îi cunosc
românia
Câți români mai pierdem? Aria de selecție se mută în Italia și Spania: antrenorii primesc nume de fotbaliști pe care nu îi cunosc

Valeriu Iftime: „Am vorbit cu Șumudică. Îmi place de el, dar mi-aș fi cumpărat șef”

Întrebat dacă s-ar vedea lucrând cu Șumudică, Iftime a răspuns la „Liga DigiSport”: 

„Cu mult drag, da. Să știți că am vorbit cu dumnealui. Bine, nu a spus că vine la Botoșani, i s-a părut o provocare micuță, dar i-am pus o întrebare. Îmi place de Șumudică, numai că mi-aș fi cumpărat șef și nu vreau asta.

Sunt oameni care pun condiții pe care le înțeleg, numai că eu nu mai vreau să-mi pună cineva foarte multe condiții. Nu mai rezist, deoarece în fotbal nu are nimeni soluția”. 

Marius Șumudică a fost aproape de FCU Craiova

Șumudică a negociat în ultimele zile cu familia Mititelu pentru a deveni „principal” la FCU Craiova, dar tratativele au căzut. A urmat o serie de contre publice între părți.

După ce Marius Șumudică s-a declarat „perplex” la finalul negocierilor căzute cu FCU Craiova, Adrian Mititelu i-a răspuns dur antrenorului. Apoi, Mititelu Jr. a continuat conflictul în spațiul online și a publicat toate sumele prevăzute în draftul de contract.

Mai multe știri din Liga 1: 

Mitriță, conflict cu un fan al Craiovei imediat după 0-2 cu Farul: „Tu, tu, ăla cu steagul”

Hagi atacă LPF: „E blasfemie!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
ARCADIEzaporojanu
ARCADIEzaporojanu  •  29 August 2023, 12:52

toti patronii l-au sunat pe tiganica-sumuidica! a mai ramas sa-l sune un numar...de circ ! asta se autopropune antrenor dar echipele CHIAR au nevoie de UN ANTRENOR si nu DE UN CLOVN !

eugenrc
eugenrc  •  29 August 2023, 12:24

Pacat ca Sumudica este atat de coleric. In opinia mea, e printre cei mai buni antrenori in materie de motivare a jucatorilor inaintea unui meci.

costeltudor
costeltudor  •  29 August 2023, 10:38

Ați vrut BUFONUL SOSODICA , aveți CIRC acum !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează