FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - HERMANNSTADT 2-0

FC Botoșani visează la play-off după meciul cu Hermannstadt: "Asta ne dorim!"

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2018 22:55

FC Botoșani a trecut de Hermannstadt, scor 2-0. Antrenorul moldovenilor, Costel Enache, 45 de ani, crede că Hervin Ongenda, 23 de ani, fotbalist crescut pe PSG, va putea ajuta mai mult echipa în curând.

"Am gestionat mai puțin starea emoținală și am transmis panica din interiorul meu către jucători în debutul meciului. Ei au fost mai siguri decât mine. M-am simțit în siguranță la jocul de azi. Pe plan ofensiv am reușit în sfârșit să avem ocazii multe. Sper să continuăm așa. Astăzi am pus un accent important pe fazele fixe și ne-a ieșit. Sper să nu fie doar o întâmplare. Vreau să remarc încă o dată spiritul de grup.

Hervin Ongenda a intrat pe parcurs pentru că poate ajuta echipa. Nu l-am băgat ca să mulțumesc pe nimeni sau ca să îl arătam fanilor. E puțin în urmă cu pregătirea fizică. În 20, 30 de minute de joc poate compensa cu viziune și cu un plus de valoare. E un jucător important", a declarat Costel Enache la TV Telekom Sport.

marcatorii vor în play-off

"Sunt fericit că am reușit să câștigăm meciul. L-am controlat de la un capăt la celălalt. Mă bucur că am reușit să și marchez. Le mulțumim suporterilor care ne-au încurajat pe tot parcursul partidei.

Mă simt foarte bine aici. Sunt bine și din punct de vedere fizic, deși nu am făcut pregătirea cu echipa. N-am avut un an foarte bun, dar vreau să trec peste. Sper să îmi fac treaba cât mai bine aici și să mergem în play-off. Asta ne dorim!", a declarat Mihai Roman II la Look TV.

"Sunt bucuros că am reușit să câștigăm. Trebuia să facem asta după meciul de la CFR Cluj (n.r. 1-1). Mai greu cu golul, mă întâlnesc mai rar cu el. Dar nu conta asta. Importante sunt punctele. Este devreme să ne gândim la play-off. Luăm lucrurile treptat. Am început bine și vrem să legăm mai multe meciuri bune"
Andrei Dumitraș, FC Botoșani

Vezi și: VIDEO + FOTO FC Botoșani, victorie entuziasmantă în fața surprizei Hermannstadt » Debut de senzație pentru fotbalistul crescut de PSG

PROGRAMUL ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0
Sâmbătă 18:00 Dunărea Călărași - CFR Cluj
Sâmbătă 21:00 Poli Iași - Astra Giurgiu
Duminică 18:00 Sepsi - U Craiova
Duminică 21:00 FCSB - Dinamo
Luni 18:00 Voluntari - Gaz Metan
Luni 21:00 Chiajna - Viitorul

CLASAMENT  LIGA 1

clasament liga 1

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close