FOTBAL  »  Superliga  »  "U" CLUJ

FC Brasov la prezentare?

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2007 00:00

Amicalul Universitatii cu Pandurii Tg. Jiu din 20 iulie, cind este programata prezentarea oficiala a lotului clujean pentru sezonul 2007-2008, a cazut, deoarece sortii au decis ieri ca cele doua formatii sa se intilneasca in prima etapa a campionatului. "O sa incercam sa gasim o echipa din prima liga asa cum doreste Adi Falub, iar daca nu speram sa vina FC Brasov. Ultima solutie este Ariesul Turda", a precizat directorul sportiv Sorin Vadana.

Stoianof, 4 ani la "U" Craiova
Fostul atacant al lui "U" Cluj, Ovidiu Stoianof, a semnat un contract pe 4 ani cu "U" Craiova. Oltenii s-au plins ca oficialii clujeni au incercat sa-l forteze pe jucator sa ramina la Cluj. "Mi-a zis jucatorul ca i s-a facut o oferta buna la Cluj. Cred ca au incercat sa-l momeasca sa ramina, insa el a semnat cu echipa cu care avea inca contract", a spus directorul sportiv al "juvetilor", Ovidiu Costesin. "Noi i-am spus mereu jucatorului sa-si rezolve mai intii problemele cu cei de la Craiova si abia apoi sa vorbim de o noua colaborare. Noi nu intram in polemici", a raspuns Sorin Vadana, directorul sportiv al "sepcilor rosii".

Ziua Clujului
Derby-ul local al Clujului, dintre "U" si CFR, se va disputa in ultima etapa a turului, pe 1 decembrie, cind este si Ziua Nationala a Romaniei. "Vom acorda importanta fiecarei partide. Meciul cu CFR-ul este unul cu o incarcatura mai speciala si sper sa fim pregatiti pentru a nu ne dezamagi suporterii", a afirmat Sorin Vadana, directorul sportiv al "sepcilor rosii".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează