FOTBAL  »  Superliga  »  „OBLEMENCO”

FC U Craiova 1948, cerere oficială pentru a juca pe „Oblemenco”: „Plătim avansul pentru întreg turul de campionat!”

Noul stadion „Ion Oblemenco” a fost inaugurat în 2017
Noul stadion „Ion Oblemenco” a fost inaugurat în 2017

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2020 14:27

FC U Craiova 1948, echipă care tocmai a promovat în Liga 2, a făcut o cerere oficială pentru a juca pe „Ion Oblemenco” începând din sezonul următor.

„Clubul nostru a făcut o nouă solicitare către municipalitate in vederea disputării meciurilor pentru sezonul viitor din cadrul ligii a doua, pe stadionul proprietatea publică a Municipiului Craiova”, se arată în comunicatul formației conduse de Adrian Mititelu.

„Precizăm că suntem dispuși să achităm aceeași sumă pe care o achită clubul înființat în anul 2013 și care evoluează în prezent în Liga 1. Mai mult, suntem dispuși să achităm costurile în avans pentru întreg turul campionatului, urmând ca înainte de disputarea returului să plătim în avans pentru disputarea acestuia. 

Menționăm faptul că abordăm competiția Ligii a-II-a cu premisele obținerii unui loc în clasament care să ne permită accederea în Liga 1 și, prin urmare, disputarea meciurilor în Municipiul Craiova ar constitui un atu important în această competiție sportivă”

Comunicat oficial FC U Craiova 1948

În septembrie 2019, FC U Craiova a primit acordul Primăriei și a evoluat pe stadionul „Ion Oblemenco” în confruntarea din „șaisprezecimile” Cupei României cu U Cluj. „Șepcile Roșii” s-au impus atunci, scor 3-2.

Condiția ca FC U Craiova să joace pe „Oblemenco”, transmisă de Gică Craioveanu

Directorul de imagine al CS Universității Craiova, Gică Craioveanu (52 de ani), n-are nimic împotrivă ca și rivala locală FC U să evolueze pe stadionul construit din bani publici.

Eu nu cred că e vreun război. De fapt, lucrurile sunt foarte simple. Și echipa lui Adrian Mititelu, FC U, poate juca pe „Oblemenco". Nimeni nu se opune, dacă Adi plătește. Depinde de Primărie. Nu cred că domnul primar Genoiu l-ar refuza pe Mititelu. Ar fi bani care ar intra la bugetul local. Și e vorba despre mulți bani, undeva în jurul a 20.000 de euro pe lună. 10.000 înseamnă numai chiria. Cam atât dă domnul Rotaru. Adi să plătească și el și va juca”, a declarat Craioveanu - mai multe detalii, AICI.

VIDEO Emil Săndoi despre disputa pe stadionul din Craiova

Citește mai multe știri de acualitate:

Surpriză! Preferatul lui Ianis Hagi din „Generația de Aur” » Nu este tatăl său

Momente ȘOCANTE în SUA! Un campion din NBA lovește cu bestialitate un bărbat în timpul protestelor: „Unul dintre nenorociții de băieți albi nu știa unde merge”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
fcu1948
fcu1948  •  02 Iunie 2020, 09:19
Postat de univ_craiova1 pe 01 Iunie 2020, 19:58

Aolooo bomba bombelor FC mititelu trebuie sa își schimbe numele și sa nu mai pronunțe numele științei ahahahahahahahahahahhaha pentru toți mititeii dedic melodia ce bine îmi pare ca ai luat țeapă :)))) hahahaha hahahahahaha haida schimbați tot stemele infecte, culori, imn tototototooto hahahahahahahahahahahhahahahaha

Asta cu dedicațiile muzicale este specifica celor ***. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ctbilu
ctbilu  •  01 Iunie 2020, 23:59
Postat de suporterucv pe 01 Iunie 2020, 18:21

Usurel cu palmaresul....procesul nu este incheiat definitiv si irevocabil. Este in recurs la ICCJ de vreun an de zile !! Asa ca rabdare...tot acolo echipa lui Becali a pierdut marca in favoarea CSA, desi castigase la cele doua instante anterioare (Tribunal si Curte).

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcu1948
fcu1948  •  01 Iunie 2020, 21:19
Postat de univ_craiova1 pe 01 Iunie 2020, 20:00

Eehh ziceam și eu sa fac mișto de ei, mai ales ca au primit bomba bombelor acum de ziua alor mici hahahaha

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează