FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA

FC U Craiova, negocieri avansate cu jucătorul dorit de Adrian Mutu

Laurențiu Brănescu (al doilea din dreapta) este dorit de FC U Craiova // foto: Imago
Laurențiu Brănescu (al doilea din dreapta) este dorit de FC U Craiova // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2021 19:29 / Actualizat marti, 15 iunie 2021 20:58

Adrian Mutu (42 de ani), antrenorul de la FC U Craiova, speră ca un portar cu experiență să se alăture echipei sale. Oltenii negociază transferul lui Laurențiu Brănescu (27). 

Lotul oltenilor dispune de 3 portari în momentul de față, unul singur având peste 20 de ani: Sorin Mogoșanu (28), Mario Enache (17) și Robert Popa (18). De curând, echipa familiei Mititelu s-a despărțit de italianul Federico Taborda, iar antrenorul Adrian Mutu simte nevoia de a întări compartimentul portarilor.

Laurențiu Brănescu, aproape de FC U Craiova

Potrivit ProSport, la FC U Craiova ar putea ajunge Laurențiu Brănescu. Sursa citată susține că negocierile între două părți se află într-un stadiu avansat, Brănescu fiind dispus să lucreze alături de „Briliant” la nou-promovată.

Brănescu este legat contractual de Poli Iași până în 2022, dar nu dorește să evolueze în Liga 2, competiția în care trupa moldoveană va juca sezonul viitor.

Brănescu, portar cu echipe precum Juventus, Dinamo și Kilmarnock în CV, a ajuns la Poli Iași la începutul anului și a apărat buturile echipei în 18 meciuri. Fără a fi ajutat foarte mult de apărarea șubredă a echipei, Laurențiu Brănescu a încasat 28 de goluri și a menținut poarta intactă în doar 5 partide.

10 fotbaliștiau plecat de la FC U Craiova 1948 în ultimele săptămâni: Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu, Federico Taborda, Costinel Gugu și Marius Stoenac

VIDEO. Buget de cupele europene la FC U Craiova 1948 » Adrian Mititelu Jr.: „Am investit 8 milioane de euro”

Mai multe știri din Liga 1:

Lovitură grea pentru Andrei Burcă » Transferul în străinătate a picat: „S-a blocat totul”

Noul jucător al FCSB-ului a sosit în România! Primele imagini cu colosul adus de Gigi Becali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
tivireli
tivireli  •  11 Iunie 2021, 17:34
Postat de univ_craiova1 pe 10 Iunie 2021, 20:56

Fc u Craiova nu exista jesepe e doar fcu 1948 est!!

Da ma, tu existi, se vede, nimikule.

tivireli
tivireli  •  11 Iunie 2021, 17:33

Da ma, tu existi, se vede, nimikule.

leutoltean
leutoltean  •  11 Iunie 2021, 08:51

Transfer inutil, e păcat să-l scoți pe Popa din poartă, iar Laurențiu nu cred că acceptă să fie rezervă, deci la iarnă va pleca.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează