FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

FC Voluntari a luat decizia în privința lui Cristiano Bergodi! „Vrem să oferim un semn de normalitate în fotbalul românesc”

Articol de - Publicat marti, 08 octombrie 2019 10:47

Oficialii FC Voluntari s-au întrunit, aseară, de urgenţă, după înfrângerea suferită în faţa Chindiei Târgoviște, scor 0-1, pentru a evalua situaţia echipei pregătite de către Cristiano Bergodi, după 7 eșecuri consecutive în campionat. 

Eşecul cu dâmboviţenii a tulburat şi mai rău apele la FC Voluntari. Ilfovenii rămân cantonaţi pe ultima poziţie a clasamentului, având doar 5 puncte, cu o etapă înaintea încheierii turului de campionat.  

„Decizia a fost clară, mergem în continuare pe mâna lui Cristiano Bergodi care va scoate, suntem convinşi, echipa din postura actuală. Vrem să oferim un semn de normalitate în fotbalul românesc menţinând conducerea tehnică a echipei chiar dacă, clar, nu suntem deloc mulţumiţi de felul în care merg lucrurile”, a precizat Robert Gherghe, directorul executiv al FC Voluntari.  

Ilfovenii joacă, la reluarea competiţiei interne, în ultima etapă a turului de campionat, în deplasare, cu Hermannstadt, vineri, 18 octombrie, de la ora 18:00.

VEZI ȘI:

VIDEO Gigi Becali, subiectul unui documentar realizat de ruși: „Escroc sau victimă?” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
anastasiu
anastasiu  •  08 Octombrie 2019, 13:48

Voluntariul va fi scos din criza ca si in campionatul trecut, nu de Bergodi, ci de Pandele!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează