FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

EXCLUSIV Acord cu Bogdan Andone! » Șanse mari ca antrenorul să semneze marți cu echipa din Liga 1

Bogdan Andone
Bogdan Andone

Articol de , - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 21:22 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 22:26

Bogdan Bălănescu, noul șef  de la FC Voluntari, negociază cu Bogdan Andone (45 de ani). Sunt șanse mari ca antrenorul demis de la Astra în septembrie să accepte oferta, o decizie clară va exista până la sfârșitul anului.

FC Voluntari l-a demis pe Mihai Teja, dar nu este clar dacă înlocuitorul va fi Bogdan Andone. Pe el îl vrea conducerea clubului, numai că nu e bătută în cuie colaborarea. Antrenorul a avut discuții cu Bogdan Bălănescu, noul șef executiv de la Voluntari, și cu Ioan Andone, care funcționează ca un director sportiv în clubul de la marginea Bucureștiului. 

Tehnicianul plecat de la Astra în septembrie e tentat de propunerea vișiniilor, numai că au mai rămas de clarificat unele detalii și vor mai exista discuții în zilele următoare.

Andone vrea achiziții

Bogdan e în vacanță în Aiud și colaborarea ar trebui să fie stabilită la revenirea lui din Ardeal, programată pe 29 decembrie. Subiectul care a mai rămas de dezbătut e mai important pentru ambele părți decât sunt detaliile contractuale: alcătuirea lotului.

Tehnicianul ar vrea să întărească echipa, o idee cu care conducerea este de acord, doar că timpul avut la dispoziție e foarte scurt, mutările din mercato ar trebui să fie operate urgent, din moment ce campionatul va fi reluat pe 12 ianuarie, iar reunirea echipei pentru continuarea sezonului va avea loc imediat după Revelion.

Parcurs îngrozitor pentru FC Voluntari

FC Voluntari începuse bine sezonul, a bătut-o pe FCSB cu 2-0 într-un moment în care a prins echipa lui Becali cu probleme multe, cu lotul decimat de coronavirus. După aceea, parcursul clubului pe care-l patronează primarul Pandele a devenit dezastruos. Demiterea lui Teja a apărut după o serie cu o victorie în zece etape!

Mihai insistase și el după ultima rundă din 2020, 1-1 la Botoșani, că lotul nu era îndeajuns de bun pentru pretențiile pe care le aveau șefii: „Trebuie să discutăm în zilele următoare și să stabilim clar ce se dorește!”. În ședința la care s-a referit Teja, oficialii l-au anunțat că-l dădeau afară. Bogdan Andone ar putea semna marți contractul.

7.000 de euroera salariul lunar pe care FC Voluntari i-l oferise lui Marius Croitoru, antrenorul de la FC Botoșani. Deși Croitoru era interesat de propunere, președintele Iftime n-a fost de acord cu plecarea lui din Moldova

Lotul lui FC Voluntari a slăbit și mai tare

Preocuparea lui Bogdan Andone e justificată și de o întâmplare recentă. De la FC Voluntari a plecat Pablo de Lucas, mijlocașul defensiv spaniol în vârstă de 34 de ani fost la Petrolul. Lotul s-a împuținat și a devenit și mai slab. De Lucas jucase în 12 meciuri din turul campionatului. 

Echipa a terminat anul a 13-a în clasament, pe un loc de baraj pentru salvare, și angajarea lui Andone vizează tocmai scopul de a scăpa de pozițiile acestea periculoase. De la promovare până acum, FC Voluntari s-a salvat aproape de fiecare dată cu greu, deși clubul a reușit să câștige două trofee: Cupa și Supercupa României, ambele cu Claudiu Niculescu pe bancă.

VIDEO. Bogdan Andone vorbește despre un moment incredibil petrecut în Ungaria: „Am stat 5 ore în stadion”

Citește mai multe știri din Liga 1:

CFR Cluj transferă de la Reghecampf! » Prima mutare a iernii în Gruia: Edi Iordănescu îl dorea cu orice preț

Cel mai dur atac la adresa lui Cortacero: „Românii nu sunt proștii lui! Am ajuns să ne fraierască un actoraș de mâna a treia care nu are nici bani de țigări?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
pigforever2
pigforever2  •  27 Decembrie 2020, 22:38

pfffff, zici ca semneaza cu Guardiola, asa reclama-i mai faceti si astuia de nu stie ce-i cu el pe lumea asta. Antrenor de Liga Satelor

univ_craiova1
univ_craiova1  •  27 Decembrie 2020, 22:37
Postat de becail pe 27 Decembrie 2020, 22:25

Sper sa ajungă în L2, toate echipele de partid! Sunt bune doar de sifonat bani publici.

Și ce echipe mai rămân în liga 1?:))))daca politica adică Guvernul nu investește în fotbal o sa se ducă dracu tot. Uite la ungurii au băgat o groaza de bani și au avut echipa în ucl noi o frecam la rece. Cine îți mai baga ție bani în fotbalul romanesc?

becail
becail  •  27 Decembrie 2020, 22:25

Sper sa ajungă în L2, toate echipele de partid! Sunt bune doar de sifonat bani publici.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează