FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

FC Voluntari are un nou antrenor » S-a ținut de glume la conferință: "Situația e foarte nasoală" + "Vom săpa niște tranșee pe teren"

Dinu Todoran // FOTO: Cristi Preda
Dinu Todoran // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2018 15:17

Rămasă fără antrenor după ce Daniel Oprița și-a dat demisia, FC Voluntari a anunțat astăzi numele noului tehnician.

Este vorba despre Dinu Todoran, 39 de ani, care se află la cea de-a doua experiență pe banca formației ilfovene. Acesta a vorbit într-o conferință de presă despre obiectivul echipei din perioada următoare, prefațând și duelul de luni cu U Craiova. 

"Sunt a doua oară antrenor principal. Prima oară am făcut lotul cu Florin Marin. Acum este un lot nou. Daniel Oprița şi-a făcut selecţia, a avut încredere în jucători. I-am văzut, şi-au pierdut încrederea. Trebuie să le redăm încrederea, mai ales la acest prim meci, cu Craiova. Dar sunt jucători cu calitate.

Situaţia din clasament este foarte nasoală. La începutul campionatului, obiectivul a fost play-off-ul, acesta este în continuare, dar trebuie să o luăm pas cu pas, mai ales primul meci, cel cu Craiova.

Trebuie să redresăm corabia, chiar de la meciul cu Craiova. Referitor la Mitriţă, trebuie să vorbim cu îngrijtorul terenului să săpăm nişte tranşee unde joacă el, pentru că e un jucător de calitate. Trebuie să avem mai multă încredere în noi", a declarat Dinu Todoran, în cadrul conferinței de presă ce a avut loc astăzi.

  • FC Voluntari - U Craiova se joacă luni, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează