FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR

FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-1. A greșit arbitrul în favoarea campioanei? Ioan Andone reclamă un penalty neacordat: „A dat fault în atac!”

Duelul dintre Denis Ciobotariu și Ionuț Stoica // sursă foto: captură Look Sport + +42   FOTO
Duelul dintre Denis Ciobotariu și Ionuț Stoica // sursă foto: captură Look Sport +

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 23:28 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 00:00

Ioan Andone (60 de ani), președintele lui FC Voluntari, spune că echipa sa ar fi trebuit să primească un penalty în meciul pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1.

„Fălcosul” a reclamat o intervenție a lui Denis Ciobotariu la Stoica, petrecută în minutul 83 al partidei de la Voluntari. „Centralul” Lucian Rusandu a acordat fault în atac, decizie cu care Andone nu este de acord.

„Prima repriză am avut-o bună, în a doua ne-au surprins pe părțile laterale, de unde a venit golul. CFR a câștigat meritat, nu am reușit să avem ocazii de gol. Meciul a avut tempo, noi am avut atitudine și încrâncenare. Eu zic că am avut un penalty în minutul 83. E un duel Ciobotariu - Stoica, iar arbitru a dat fault în atac. Nu puteam, totuși, emite pretenții mai mult, în momentul în care nu am avut ocazii de gol”, a spus Andone la Look Sport +.

FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-1. A greșit arbitrul în favoarea campioanei? Ioan Andone reclamă un penalty neacordat: „A dat fault în atac!”
faza reclamată de Ioan Andone // sursă foto: captură Look Sport +

+38 FOTO

Mai multe știri din Liga 1:

Accidentare gravă în tabăra lui CFR Cluj » Dan Petrescu și-a pus mâinile în cap

DDB, prima reacție după haosul de la Dinamo! Pablo Cortacero, în vizorul dinamoviștilor: „Avem un patron care nu e patron! Banii n-au ajuns niciodată”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ionica007
ionica007  •  26 Octombrie 2020, 08:55

...:)...Andone, macar daca tăceai...:)... Macar din fair play, daca nu de rusine, nu aminti despre acea faza... Pamparușul tau nu avea nici o treaba cu mingea, in cadere a bagat piciorul in fata fundasului, poate-poate... Nu a fost nimic acolo.

sala_dalles
sala_dalles  •  26 Octombrie 2020, 02:29

Nu ati jucat nimic ! Nu meritati nici 0 puncte

Vezi toate comentariile (2)
Comentează