FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 0-1

FC VOLUNTARI - DINAMO 0-1 // Rednic a anunțat ce jucători mai aduce: ”Unul dintre ei e mai bun decât Ze Kalanga” + Recunoaște că are o ofertă tentantă și dezvăluie că a fost refuzat de un fotbalist

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 23:00

Mircea Rednic a apărut cu zâmbetul pe buze după meciul câștigat în prelungiri cu FC Voluntari, scor 1-0, și a anunțat noi transferuri la Dinamo.

”Va veni un jucător mai bun decât Ze Kalanga (n.r. mijlocaș angolez care a jucat la Dinamo între 2006 și 2010). E «frate» cu Ze Kalanga din punct de vedere al taliei.

Mâine sper să mai vină doi jucători. Voi aduce fotbaliști pe care i-am văzut jucând și care vor ajuta echipa. Vor fi mai buni decât s-au văzut până acum în Liga 1.

Nu vă dau detalii mai multe, că am mai avut unul care s-a răzgândit în ultima clipă, deși i-am trimis și bilet de avion. Eu am vorbit cu jucătorii pe care-i vreau, le-am spus că Bucureștiul e frumos, se pot distra bine aici”, a declarat Rednic la Look Sport.

ofertă refuzată

Rednic a recunoscut că are o ofertă tentantă din zona Golfului: ”Am ofertă foarte bună din Golf. Mulți ar pleca, dar eu nu plec. Discuția era dinainte de a veni la Dinamo, dar nu mă interesează. Eu vreau să mă concentrez 100% aici. Le-am promis celor de aici că voi rămâne și vreau să formez o echipă”.

...despre meciul cu Voluntari: ”Victoria a venit într-un moment în care nici adversarul nu mai putea face nimic. Eu nu mai credeam în victorie, deși am avut ocazii și am dominat meciul. Un lucru pozitiv e că n-am luat gol, ceea ce nu se întâmpla înainte. Apărătorii au jucat bine. Îmi pare rău că am câștigat dintr-un penalty în prelungiri și împotriva lui Ando. Ăsta-i fotbalul! După 14 etape am avut și noi un penalty. Bătut bine de această dată. Mai avem mult de lucru, mai ales pe faza de atac. Avem nevoie de un atacant. Dinamo nu poate rămâne în Popa. Dacă ne propunem să intrăm în play-off avem nevoie de mai mulți jucători cu experiență”.

”Acesta a fost ultimul meci în care le-am dat șanse unora să joace. De acum înainte, vor juca doar cei care merită.

Îmi pare rău de Grozav, că el nu era pe lista de plecări”
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

”În seara asta să sperăm că am spart ghinionul. Noi am sperat până la final că vom câștiga. Avem un moral bun pentru derby. Nu vreau să vorbesc despre ironiile suporterilor, le mulțumim că ne încurajează chiar și în aceste condiții” 
Deian Sorescu, mijlocaș Dinamo

”Multă lume ne-a pus deja crucea, dar vedem la finalul acestui sezon. Sper să reușim o victorie cu Steaua și să ne împăcăm cu fanii. Ce poate fi mai frumos decât o asemenea împăcare?!”
Dan Nistor, mijlocaș Dinamo

”A fost un meci disputat. S-au întâlnit două vecine de clasament. Nu comentez arbitrajul. Era echitabil un rezultat de egalitate. Nu ne-ar fi ajutat, că noi voiam cele trei puncte. Eu zic că putem să evităm retrogradarea” 
Ion Gheorghe, mijlocaș FC Voluntari

FC Voluntari - Dinamo 0-1
A marcat: Salomao '90+4 p.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
ray51
ray51  •  06 Noiembrie 2018, 09:49

Un meci care a aratat exact identitatea celor 2 cluburi. Adica echipe mici si fara viitor in aceasta componenta.

caminero
caminero  •  06 Noiembrie 2018, 09:02
Postat de arsenie.bk pe 05 Noiembrie 2018, 23:47

Păi dacă Negoiță transferă arbitrii, ca în seara asta, la ce îi mai trebuie jucători????

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  06 Noiembrie 2018, 09:00
Postat de baku pe 05 Noiembrie 2018, 23:50

Nu e nici o fibrilatie prostalaule, e consternare! Pentru ca in 2018, clubul militiei castiga la fel ca in urma cu 10, 20, 30 de ani, prin metode securiste, cu penalty in ultimul minut. Asta e problema!

Ușor, finanțatorule, să nu-ți crape pipota, ar fi păcat.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează