FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Câinii” dau năvală la Voluntari! Dinamo i-a cerut scuze asistentului Mircea Orbuleț și a făcut o promisiune

Hakim Abdallah nu dă randament, momentan, la Dinamo (foto: Raed Krishan/GSP)
Hakim Abdallah nu dă randament, momentan, la Dinamo (foto: Raed Krishan/GSP)

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 12:01 / Actualizat vineri, 18 august 2023 12:49

Fanii lui Dinamo vor să fie peste o mie în tribune sâmbătă seară la meciul cu FC Voluntari, iar oficialii grupării „câinilor” au transmis un mesaj propriilor susținători.

  • FC Voluntari - Dinamo se joacă sâmbătă, de la 21:45. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport. PrimaSport și DigiSport

Dinamo a bifat la începutul săptămânii, luni seară, prima victorie de la revenirea în Liga 1, cu FC Botoșani (1-0), vor să încheie în acest week-end cu un nou succes, cu surpriza startului campionatului, FC Voluntari, în deplasare, sâmbătă seară, de la ora 21:45.

Clubul din Ștefan cel Mare a trecut printr-o schimbare majoră, după ce Andrei Nicolescu a preluat funcția lui Vlad Iacob după revocarea ultimului din urmă, dar asta nu înseamnă că fostul oficial nu va mai fi prezent ca simplu suporter la meciurile "câinilor". Aseară, a vizionat din Giulești, calificarea lui Mircea Lucescu și Dinamo Kiev în fața celor de la Aris Salonic.

Povestea spectaculoasă a asistentului lovit în cap de fanul lui Dinamo: este militar și a fost în Afganistan » Când își află „câinii” pedeapsa
DINAMO
Povestea spectaculoasă a asistentului lovit în cap de fanul lui Dinamo: este militar și a fost în Afganistan » Când își află „câinii” pedeapsa

Fanii lui Dinamo fac apel să se strângă mulți pentru a pune presiune pe FC Voluntari

„4.500 de dinamoviști la Voluntari. E nevoie de o peluza plină, mai sunt 48 de ore până la meci (...). Fiecare meci trebuie abordat cu toate forțele. Cu o atmosferă cum numai noi știm să o facem, Dinamo învinge", au scris cei din PCH pe Facebook.

Bilete pentru dinamoviști sunt la peluză și Tribuna 1, dar roș-albii ar vrea să monopolizeze și alte zone ale micuței arene. 

„Câinilor" le-ar fi greu să fie doar ei pe arena din Voluntari, dar, având în vedere că e weekend, roș-albii se bazează pe un număr important de fani, peste 1.000 în orășelul de lângă Capitală. Mai ales că echipa lui Ovidiu Burcă a bifat o remiză și o victorie în ultimele două etape.

4.600de locuri are stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari

Dinamo asigură că va identifica suporterul care a aruncat cu paharul în asistentul Mircea Orbuleț și nu va mai fi primit la meciurile de acasă

Clubul Dinamo a emis un comunicat încă de joi, sub semnătura lui Vlad Iacob, cu puțină vreme înainte de a fi revocat din funcția de administrator special, în care s-a adresat suporterilor. Mai ales după gesturile violente din meciurile Sepsi (0-3) și cu FC Botoșani (1-0), la adresa jucătorilor covăsnenilor și a asistentului Mircea Orbuleț.

30de lei a costat un bilet în februarie 2023 la meciul FC Voluntari - FCSB, după ce, inițial, gazdele fixaseră la 70 de lei un tichet de intrare

Gruparea din Ștefan cel Mare le-a atras atenția fanilor că va fi sancționată pentru comportamentul violent al propriilor suporteri, a condamnat mesajele xenofobe și a felicitat galeria celor de la Sepsi pentru curățenia lăsată în urmă în peluza ei de la "Arcul de Triumf".

„Clubul Dinamo 1948 București își exprimă regretul profund în legătură cu gestul suporterului de la Tribuna a II-a la adresa arbitrului tușier Mircea Orbuleț, căruia îi transmite, pe această cale, scuze pentru incident. Clubul va porni toate demersurile pentru a identifica respectivul suporter și pentru a se asigura că acesta nu va mai putea participa la meciurile disputate de clubul nostru pe teren propriu", au transmis oficialii "câinilor".

Clubul Dinamo 1948 București face apel la judecata limpede a suporterilor cu privire la gesturile și injuriile adresate inclusiv propriilor jucători ai primei echipe. Există dreptul la critică, lucru asumat de orice sportiv profesionist, însă nicidecum nu reprezintă un motiv pentru care suporterii să adreseze injurii sau gesturi reprobabile către jucătorii care poartă cu mândrie sigla clubului pe piept.

- Comunicat Dinamo

40de lei costă un bilet pentru „câini" la meciul FC Voluntari - Dinamo

VIDEO Răspunsul lui Vlad Iacob pentru Ovidiu Burcă, după ce a fost înlăturat din funcție la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo

EXCLUSIV Andrei Nicolescu, primul interviu ca administrator special: „Nu e vorba de dușmănie, dar nu mai pot colabora cu Vlad Iacob” » Ce promite să facă la Dinamo

Primă contră oficială după ședința AGA de la Dinamo: „Am contractat o casă de avocatură, preferăm să facem totul ca la carte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Kostyka53
Kostyka53  •  19 August 2023, 16:19

Știe cineva ce mai circula de la stadion voluntari la ora 24? Ptr interesele aiurea a TV se programează așa târziu!!!!

mehigh_ms
mehigh_ms  •  19 August 2023, 08:58
Postat de Stars pe 18 August 2023, 13:53

Sunt simpatici, o fac pe dulaii si se comporta smeriti precum chihuahua.....de fapt cheia e tot la frf, probabil sfatul de acolo a fost, varsati si voi la misto o lacrima si totul ramane ca intodeauna! Mai nou apare un articolas ca sunt in pericol de depunctare datorita unei datorii neplatite......ati auzit voi vreodata o depunctare la Dinamo dupa vreo 2 decenii de continue datorii?!!!!!

la mimao nu... dar in schimb au reusit sa ingroape alte echipe!

creeperno534
creeperno534  •  18 August 2023, 22:36

Nu strang Voluntari suporteri acasa tot sezonul cat strange Dinamo intr-un meci din deplasare

Vezi toate comentariile (9)
Comentează