FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FC BOTOȘANI 2-1

FC VOLUNTARI - FC BOTOȘANI 2-1 // Probleme cu Alexandru Tudorie: „Am avut dureri la spate, dar simțeam că voi marca” + Ce spun Bergodi și Ciobotariu

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 22:24

Alexandru Tudorie a marcat golul victoriei Voluntariului în meciul cu FC Botoșani, scor 2-1, din etapa a doua din play-out, însă atacantul a terminat meciul accidentat.

„Am simțit ceva la spate și Mister m-a întrebat dacă mai pot. Simțeam că vin golul și i-am cerut să mă mai lase în teren. Noi pregătim foarte bine meciurile. Jucăm din ce în ce mai bine și asta mă bucură”, a declarat Tudorie la Look Sport.

Cristiano Bergodi, antrenorul ilfovenilor, a vorbit și el despre meci: „Am întâlnit o echipă bună, care a ratat play-off-ul în ultima etapă. Știam că va fi un meci foarte greu. Sunt foarte bucuros că am câștigat. Vreau să îi dedicăm victoria lui Bucurică. Trece printr-o perioadă dificilă și sperăm să revină alături de noi.

Jucătorii s-au dăruit, au avut ambiție. Am meritat victoria. Meritul e al băieților. Avem toate șansele să ne salvăm de la retrogradare. Vrem să ne salvăm direct, fără a merge la baraj”.

„Sunt supărat pentru că puteam să obţinem un rezultat de egalitate. Din păcate continuăm seria neagră de trei meciuri. Sunt de asemenea supărat că primim gol în minutul 90, ceea ce e inadmisibil.

Nu cred că este un blocaj psihic, dar în orice caz nu putem să ne mai gândim că ratarea play-off-ului ne-a afectat atât de tare încât să nu câştigam. Felicit echipa gazdă, o echipă bună” Liviu Ciobotariu, antrenor FC Botoșani

„A fost o victorie meritată. Suntem o echipă mică, muncitoare, care are un antrenor bun. Toate meciurile vor fi grele până la finalul sezonului”
Cosmin Vâtcă, portar Voluntari

PROGRAM ETAPA 2 PLAY-OFF

PROGRAM 2 PLAY-OUT

CLASAMENT PLAY-OUT

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează