FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-2

update Becali spune că a fost trădat de finul său: „Voluntari a luat 3.000€ de la CFR!” » Pandele a intrat în direct: „Să se facă anchetă de urgență!”

Gigi Becali, „trădat” de finul său: „Voluntariul a luat 3.000 de euro de la CFR! Cum să permită primarul să ia primă de la dușmanii mei?”
Gigi Becali, „trădat” de finul său: „Voluntariul a luat 3.000 de euro de la CFR! Cum să permită primarul să ia primă de la dușmanii mei?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 23:15 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 00:25

FC Voluntari - FCSB 2-2 | Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, susține că adversarii din această seară au încasat o primă de la CFR Cluj pentru a încurca FCSB. Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, care susține echipa de fotbal, este finul lui Becali.

  • Dacă CFR Cluj va câștiga mâine meciul cu Universitatea Craiova (21:30), atunci ardelenii devin matematic campioni înainte de ultima rundă a play-off-ului!

Gigi Becali: „Au avut 1.500 euro primă de la Primărie și 3.000 de la CFR Cluj”

„Dacă e ofsaid și nu e voie 2-1... Felicit jucătorii, am bătut cu 2-1. Ofsaid clar! Eu cred că va face Dumnezeu dreptate mâine. 

Ei au jucat pe 1.500 de euro de la Primărie și pe 3.000 de la CFR. M-a deranjat că au luat primă de la CFR! 

Facem un exercițiu de imaginație: ești Becali, ipotetic vorbind. Ești la FCSB și joci meci cu FC Voluntari, unde finul tău este un fel de proprietar. Toată săptămâna m-am luptat mult ca să jucăm pe Arenă, am mutat meciul sâmbătă, le-am făcut și un favor, dacă jucau mâine nu mai aveau curaj, că vine finala Cupei, era o zi de odihnă. Te cerți cu ei că nu vor să joace pe Arena, mai fac și rețetă financiară... 

De ce a dat Primăria 1.500 de euro primă? Era în dezavantajul lor, n-aveau de ce s-o dea, pur și simplu n-are nicio logică! Dar să iei bani de la adversarul meu... așa ceva nici nu-mi vine să cred! Mi-a spus cineva înainte de asta „Bă Gigi, tu ai inspirație la multe, dar iartă-mă că-ți spun, ești prost la oameni”. Dar eu iubesc oamenii, am încredere în ei. 

Mă refer la faptul că o echipă a luat 3.000 de euro primă de la CFR. Avem chiar prieteni și rude la echipă, la Voluntari. Nu se poate așa ceva! Cum să permită primarul să ia primă de la dușmanii mei? Eu am zis să se joace corect. Nu mi se pare normal să dai primă împotriva nașului tău. Asta e supărarea mea. 

Vreau să bată Craiova mâine, să luăm și campionatul, dar să piardă și Voluntariul Cupa. Nici nu se vor atinge de ea. La ce mizerie au făcut nici nu se vor atinge de ea! N-au cum, nu poate Dumnezeu să-i lase să ia Cupa! 

Sunt atât de amărât că mi s-a întâmplat asta... mai bine dă-l încolo de campionat și gata. Să te trădeze chiar finul tău...”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport Special.

Florentin Pandele, primarul Voluntariului: „M-a deranjat ce a spus Becali. Instituțiile statului să ancheteze!”

După declarațiile lui Gigi Becali, a intervenit telefonic Florentin Pandele, finul patronului de la FCSB și primarul orașului Voluntari. 

Pandele susține că nu știe despre vreo primă oferită echipei de fotbal pentru duelul cu FCSB și cere anchete din partea instituțiilor statului. Totodată, edilul Voluntariului se declarară dezamăgit de atitudinea nașului său.

„Eu sunt plecat din țară, sunt într-un pelerinaj, am fost sunat de către un prieten și așa am aflat ce a zis Gigi Becali. 

Ca primar, rog instituțiile statului din România, începând din dimineața aceasta, să înceapă una sau mai multe anchete de urgență dacă ceea ce a spus patronul de la FCSB este adevărat. Iar dacă într-adevăr le-au fost promise cele 1.500 de euro celor de la FC Voluntari de la Primărie, sumă dublată de alți 3.000 de euro care au venit din alte surse, cei vinovați să plătească! Eu nu am asemenea informații. Dar e posibil ca ceea ce spune patronul FCSB să fie adevărat și rog instituțiile statului să facă anchetă.

Ca fin al lui Gigi Becali, cea mai mare avere pe care eu le-o las celor 5 băieți ai mei este onoarea. Eu îmi respect rudele și țin foarte mult la ele. Când nașul meu Gigi Becali a primit condamnare și a trebuit să plece la pușcărie, eram lângă Gheorghe Hagi și plângeam amândoi. Nu de spectacol, nu de imagine, ci din suflet. 

M-a durut extraordinar de mult ce a spus Gigi Becali, că a ascultat pe nu știu cine care îi spunea să nu aibă încredere în mine. Voi discuta cu el. Cum este posibil să fiu acuzat de nașul meu că de la Primărie s-a dat 1.500 de euro primă pentru echipa de fotbal și alte 3.000 euro de la Cluj? Tu, ca nașul meu, spui aceste acuzații despre mine? M-a deranjat atitudinea lui!”, a spus Pandele.

FC Voluntari e o societate comercială așa cum e și FCSB. Sunt bugete individuale. Primăria Voluntari are mai multe societăți, în jur de 16. FC Voluntari are independență față de Primărie. Este 100% o societate comercială. Primăria Voluntari dă bani pentru deplasări, pentru îngrijirea terenului, nu pentru salarii. 

Salariile se plătesc din drepturile TV, din publicitate, din alte resurse. Primăria nu poate da nici prime pentru victorii. Pentru Cupa României poate fi acordată o o primă din banii încasați de la FRF pentru câștigătoarea trofeului, undeva pe la vreo 200.000 de euro

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari

Concluziile lui Ioan Andone, după FC Voluntari - FCSB 2-2:

Mai multe știri despre FC Voluntari - FCSB:

Prima reacție dinspre CFR » Cristi Balaj, sfidător: „Nu e vreo surpriză, ne-au surprins doar că s-au luptat la titlu până acum”

Florin Tănase, despre finalul din FC Voluntari - FCSB: „N-aveam voie să facem așa ceva! Nu mă uit la Craiova - CFR”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (321)
csaba
csaba  •  15 Mai 2022, 21:33

Doi hoți condamnați fac acuze la adresa altora, ei cred că dacă ei fură toată lumea fură, când au câștigat cu ajutorul arbitrilor au tăcut mâlc, și că CFR a pierdut jumătate din punctele acumulate nu e nicio problema!!!

mihaiviteazul
mihaiviteazul  •  15 Mai 2022, 16:29
Postat de prazberg pe 15 Mai 2022, 09:00

Am vrut sa scriu kvsc nu kfr, imi cer scuze tatae =)) sunt prost daca scriu kvsc, sau...?

Nu ești prost bre, poți continua pe linia asta, e ca și cum noi în loc de Universitatea Craiova am spune Grădinița Craiova, deci nu e absolut nici o problemă.

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  15 Mai 2022, 15:57
Postat de laur_gr pe 15 Mai 2022, 14:55

Chiar daca au luat prima, nu joaca banii. De ce nu a bătut FCSB cu 3-0 daca e mai buna? Cum vrea s-o bata pe CFR daca nu o bate pe Voluntari? Becali deviaza de la realitate, si anume ca FCSB are carente, dupa cum semnala si Reghe etapa trecuta. Carente in aparare.

Chiar dacă, de cele mai multe ori, deviază de la realitate, sunt clipe când Becali e foarte lucid / sincer: "Ce legătură are FCSB cu Steaua? Nicio legătura. E vreo hotărâre judecătorească în care se zice că există legătură? Am schimbat numele. Ei sunt Steaua, noi suntem FCSB."

Vezi toate comentariile (321)
Comentează
Close