FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-2

VIDEO+FOTO Așa se pierde un titlu! FCSB, egalată de FC Voluntari după un gol din ofsaid. Duminică, CFR poate deveni campioană

Articol de - Publicat sambata, 14 mai 2022 23:00 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 00:29

FC Voluntari și FCSB au remizat, scor 2-2, în etapa #9 din play-off. Așadar, FCSB nu mai este la mâna ei, iar CFR Cluj, în cazul unei victorii obținute mâine seară cu Universitatea Craiova (21:30), devine matematic campioană înaintea ultimei etape din play-off!

FC Voluntari - FCSB 2-2. O remiză cât un titlu! 

FCSB a dominat copios prima repriză, în care FC Voluntari și-a pierdut doi dintre fundașii centrali: Tamaș și Meleke, schimbați din cauze medicale

Mihai Popa a răspuns excelent la șuturile de la distanță semnate de Cordea (13) și Olaru (22). Portarul ilfovenilor a avut și noroc la un corner. Lovitura de cap trimisă de Cristea îl depășise, dar Nemec a „anulat” golul de pe linia porții (23). 

Finalul primului act a fost exploziv de-a dreptul! Cordea a primit în centrul careului de la Olaru și a deschis scorul: șut din prima, cu stângul, la colțul lung (44). Apoi, în prelungiri, Nemec a fost scăpat de apărarea lui Petrea și a „înțepat” un balon venit din dreapta, via Ion Gheorghe (45+2). 

+28 FOTO

În repriza a doua a fost tot o singură echipă pe teren, FCSB. Mai întâi, Popa a scos de sub transversală „racheta” lui Olaru (52), apoi Florin Tănase a irosit două situații monumentale. 

„Decarul” FCSB n-a cadrat, cu capul, din careul mic (53) și nu l-a „bătut” pe miraculosul Popa dintr-o situație de unu contra unu (56). 

FC Voluntari a egalat-o din ofsaid pe FCSB!

Golgeterul campionatului a ajuns în cele din urmă la borna 20, la capătul unui corner executat scurt de vicecampioană. În fața porții, Tănase a profitat de o minge venită de la Edjouma și a pus „latul” pentru 2-1. 

Cu ajutorul unei gafe de arbitraj, Voluntari a replicat iar pe finalul reprizei! Degajarea lui Popa a fost deviată pe spate de Olawale, iar Costin, aflat însă într-un ofsaid nesemnalizat, a stabilit scorul final, 2-2!

Așa se pierde un titlu! FCSB, egalată de FC Voluntari după un gol din ofsaid. Duminică, CFR poate deveni campioană

Clasamentul actualizat din play-off

FINAL. FC Voluntari - FCSB 2-2

FC Voluntari - FCSB. Echipele de start

FC VOLUNTARI: M. Popa - Meleke, Tamaș, Armaș - Ricardinho, Tavares, Droppa, I. Gheorghe, Al. Vlad - Nemec, Marcelo Lopes
REZERVE: Rîmniceanu, Briceag, C. Costin, C. Achim, Al. Ilie, L. Fulop, Merloi, Golan, Tehe
ABSENȚI: Budescu (accidentat), Rață (suspendat)
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, I. Cristea, A. Miron, Radunovic - Olaru, Ad. Șut, Fl. Tănase - Cordea, Mamut, Oct. Popescu
REZERVE: A. Vlad, Dumiter, Edjouma, I. Stoica, V. Gheorghe, Perianu, Musi, Vinicius, S. Șerban
ABSENȚI: Panțîru, C. Achim, Fl. Coman (accidentați)
ANTRENOR: Toni Petrea

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Tunyogi Ferencz (Zalău)

Citește mai multe știri despre Voluntari - FCSB:

Mihai Stoica a văzut pe GSP.ro pozele cu Feșnic în tricoul lui CFR: „Nu e într-o formă extraordinară!”

Cine l-a vrut cu orice preț pe Horațiu Feșnic la FC Voluntari - FCSB? Vassaras i-a șocat inclusiv pe subalternii săi!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (933)
orlick
orlick  •  15 Mai 2022, 13:29
Postat de adriann_ pe 15 Mai 2022, 11:48

Echipa care in acest sezon a primit zeci de penalty-uri si a avut zeci de adversari eliminati se considera nedreptatita de un offside de 10cm nefluierat in conditiile in care instructiunile UEFA spun ca in faze la limita trebuie dat credit atacului. Asa ceva... :))

N-ai nicio logică! Steaua a primit penaltiuri pentru că le-a meritat, iar jucătorii adverși au fost eliminați pe același criteriu. Problema e că echipa ar fi trebuit să beneficieze de mai multe din ambele! Oricum, dacă tu ești sincer când spui că Steaua e avantajată, îți doresc mult noroc, pentru că, evident, ai mare nevoie!

adriann_
adriann_  •  15 Mai 2022, 11:48
Postat de orlick pe 15 Mai 2022, 03:49

E mare păcat să te bucuri când altul e nedreptățit! Sper să nu pățești și tu așa!

Echipa care in acest sezon a primit zeci de penalty-uri si a avut zeci de adversari eliminati se considera nedreptatita de un offside de 10cm nefluierat in conditiile in care instructiunile UEFA spun ca in faze la limita trebuie dat credit atacului. Asa ceva... :))

tororosso
tororosso  •  15 Mai 2022, 10:45

Căc...arii din toate colțurile ...Uniți-vă ! Muc cel mic nu mai plânge ! CFR Cluj campioana de mucava are elanul muncitoresc cu ai săi conducători . Trio - ul (penal) publicat ieri pe GSP și-a făcut datoria .

Vezi toate comentariile (933)
Comentează