FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-2

FC VOLUNTARI - FCSB 2-2 // Gigi Becali și-a distrus jucătorii: „Matei parcă e copil de mingi” » Alți 4 fotbaliști, desființați + De cine i-a plăcut totuși

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2019 21:26

Gigi Becali s-a enervat teribil după egalul dintre FC Voluntari și FCSB, scor 2-2, și și-a criticat în termeni duri jucătorii.

„Sunt mulțumit că am câștigat un punct în deplasare. De ce credeți că nu mă mai duc la meciuri? Pentru că nu mai am încredere în ei. Asta nu e echipă! Nu mai am încredere în jucători. Parcă nu sunt fotbaliști adevărați, sunt de-ăștia, mingicari de țurcă. Ai 1-0 în minutul 15 și tu nu poți să câștigi cu Voluntari...

Man e și el vinovat că a lovit cu capul și a fost suspendat (n.r. l-a lovit pe Briceag în meciul cu Craiova și a fost eliminat două etape). Roman a uitat fotbalul, nu mai știe așa fotbal. Are și el o vârstă, săracu'. Sunt vreo 3 jucători care n-au ce căuta la Steaua. L-am luat pe Stan ăla, un meci n-am câștigat cu el. Cu Stoian în teren era să luăm și bătaie! Pe Matei nu-l înțeleg. Când era la Astra, parcă era fotbalist, acum parcă e copil de mingi.

Mi-au plăcut Hora și Tănase. Moruțan când a intrat s-a zbătut, dar n-avea cu cine. Noi la 2-2 stăteam pe teren, parcă am fi condus. Moruțan s-a sufocat pentru că s-a zbătut. O echipă care nu bate Voluntari, Călărași și Chiajna cum să ia campionatul?”, a declarat Becali la TV Digi Sport.

CLASAMENT LIGA 1

Citește și:

Teja a explicat de ce a făcut toate schimbările până în minutul 46 + Ce a pățit Moruțan și ce se întâmplă cu Pintilii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  03 Martie 2019, 13:54
Postat de minell73 pe 03 Martie 2019, 09:03

Vezi mai Ardei tată?!.. Noi cand va spunem ca v-ati ales gresit idolul, voi incepeti si urlati pe gsp. Bagati-va si voi mintile in cap. Toata suflarea fcsb-ista de pe gsp (maxim 10 cu zeci de conturi) idolatrizeaza infractorul asta. E treaba voastra ca sustineti fcsb(nu e steaua), insa nu mai adulati infractorul asta.

MAI POSTAC CLONAT,poate tu il adulezi pe asta,eu nu l-am adulat nici odata,insa nu pot sa nu mai sustin steaua,care este fcsb,ca vor unii de la sud,ca au ura pe cioban,si ca este el un fariseu nebun si nu respecta lumea

335607007263687
Stoian Gheorghe  •  03 Martie 2019, 11:25

FCSB o jucărie în mâna acestui om ,păcat pt jucători antrenori spectatori ,poate ca trebuie sa si ia licenta si sa stea pe banca sa si asume greselile si victoriile.D le Becali stiti distrugeti influențați negativ destine.Opriți va.?!

1570947506526287
Mircea Truta  •  03 Martie 2019, 10:24

Becali a distrus zeci de jucatori si antrenori. Este un ***" care a distrus si a contorsionat atatea destine incat ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close