FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-2

FC VOLUNTARI - FCSB 2-2 // Iar se face curățenie la FCSB! Gigi Becali anunță: „La vară cumpărăm 5 jucători”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2019 21:55

Egalurile lui FCSB din 2019 cu echipele aflate pe ultimele trei locuri în clasament l-au făcut pe Gigi Becali să anunțe noi transferuri la echipa pe care o finanțează.

„La vară trebuie să mai cumpărăm 5 jucători. Să vedem acum, că vine și Iulian Cristea”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

FCSB a transferat trei jucători importanți la începutul acestui an. I-a adus pe Florentin Matei, Adrian Stoian și Ioan Hora, însă doar ultimul l-a convins pe Gigi Becali că merită să îmbrace tricoul roș-albastru:

„Azi mi-au plăcut Hora și Tănase. Cu Stoian în teren era să luăm bătaie! Pe Matei nu-l înțeleg. Când era la Astra, parcă era fotbalist, acum parcă e copil de mingi”.

4 goluriîn 4 meciuri a reușit Ioan Hora pentru FCSB în Liga 1

Citește și:

Becali și-a distrus jucătorii: „Matei parcă e copil de mingi” » Alți 4 fotbaliști, desființați + De cine i-a plăcut totuși

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (76)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  03 Martie 2019, 15:01

Daca as fi fotbalist, nu m-as duce la fcsb nici picat cu ceara. Dati istoria inapoi si veti vedea ca gigi becali distruge in fiecare an 2-3 jucatori de perspectiva prin felul lui grandomanesc de a fi si prin mania de a angaja antrenori care nu misca in fata lui. Construind si reconstruind fcsb in fiecare an, el nu face altceva decat sa-si toace banii pentru care nu a transpirat nici macar un minut. Daca totul a venit de-a gata, tot de-a gata se si duce.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  03 Martie 2019, 14:51

Poate se trezeste si incepe sa cumpere si fotbalisti....

poison
poison  •  03 Martie 2019, 14:34
Postat de aress123 pe 03 Martie 2019, 11:22

Las-o balta cu explicatiile astea infantile...te faci de ras..

Tu te-ai facut de mult de ras. Nici nu stii sa citesti. Asta e adevarul, prostovane. Adevarul nu poate fi modelat dupa cum vrea unul si altul. Numele echipei tale e FOTBAL CLUB FCSB, nu STEAUA BUCURESTI! Las-o balta tu cu Steaua, Steaua! Aia e echipa cu care va judecati prin tribunale. Hasta la vista, gigistilor!

Vezi toate comentariile (76)
Comentează