FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-2

FC VOLUNTARI - FCSB 2-2 // Reacția lui Adrian Stoian după criticile lui Gigi Becali: „A fost o perioadă ciudată”

Adrian Stoian în meciul cu FC Voluntari // Foto: Raed Krishan
Adrian Stoian în meciul cu FC Voluntari // Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2019 21:06

Adrian Stoian (28 de ani) a revenit pe teren pentru FCSB cu Voluntari, 2-2, după ce jucase doar 50 de minute la debutul cu Dunărea Călărași. Mijlocașul a intrat la finalul primei reprize, după accidentarea lui Mihai Pintilii.

„Știam că va fi un meci greu, au un antrenor foarte bun. Trebuia să avem mai multă atenție, că ocazii ne-am creat. Puteam câștiga meciul. Trebuia să avem mai multă răbdare și să facem acțiunile mai simple. Am venit aici cu gândul să ajut echipa, nu contează postul”, a spus Stoian.

stoian despre declarațiile lui becali

Adrian Stoian, jucător cu peste 100 de meciuri în Serie A, a vorbit și despre ultima perioadă în care n-a mai prins lotul FCSB după ce Gigi Becali l-a criticat după debutul cu Dunărea Călărași, scor 1-1.

„În această perioadă în care n-am jucat m-am pregătit bine, am încercat să-mi cunosc mai bine colegii și mi-am așteptat rândul. A fost o perioadă ciudată. Poate domnul Teja are dreptate când spune că nu m-am adaptat, dânsul vede mai bine”, a declarat Adrian Stoian la Look Sport.

CLASAMENT LIGA 1

Citește și:

Teja a explicat de ce a făcut toate schimbările până în minutul 46 + Ce a pățit Moruțan și ce se întâmplă cu Pintilii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gelu2000
gelu2000  •  02 Martie 2019, 23:08

dar a jucat destul de bine, ce aveti cu el?a mai gresit niste mingi dar nu in maniera critica.daca vrea gigi super fotbalisti sa bage milioane in jucatori din campionate puternice si va avea si rezultate dar cu jucatori de 200-300 mii de euro cam asta e nivelul...

undergrant
undergrant  •  02 Martie 2019, 23:05

Ce drama traieste si tanarul acesta, sa ajunga sa vorbeasca despre marioneta cu apelativul "domnul Teja"...

mihai_luchian
mihai_luchian  •  02 Martie 2019, 22:07

Mi se pare extrem de slab, arată cam rău, in plus nu înțeleg mutarea la Steaua la 28 de ani. Și-a luat adio de la fotbalul mare? De ce?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează