FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

Gabi Tamaș are ofertă din Liga 1: „Da, îl dorim. Dacă nu acum, măcar din vară”

FC Voluntari vrea să îl transfere pe Gabriel Tamaș (37 de ani), fundașul central al divizionarei secunde Universitatea Cluj.
FC Voluntari vrea să îl transfere pe Gabriel Tamaș (37 de ani), fundașul central al divizionarei secunde Universitatea Cluj.

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 17:17 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 17:35

FC Voluntari vrea să îl transfere pe Gabriel Tamaș (37 de ani), fundașul central al divizionarei secunde Universitatea Cluj. 

Tamaș a făcut o alegere surprinzătoare în vară. Curtat de mai multe formații din Liga 1, inclusiv de Dinamo, fostul internațional a ales-o pe U Cluj. Prestațiile sale au fost bune în acest sezon de Liga 2, în ciuda unei accidentări serioase. FC Voluntari vrea să îl aducă, pentru a încerca salvarea de la retrogradare. „Este un jucător foarte bun. Este adevărat că îl dorim. Dacă nu acum, măcar din vară”, a declarat Ioan Andone, președintele clubului ilfovean.

Bogdan Andone vrea întăriri la Voluntari

FC Voluntari nu a mai câștigat de 10 meciuri. Mihai Teja a fost înlocuit cu Bogdan Andone, dar lotul este în continuare unul modest. Noul antrenor al ilfovenilor a anunțat aseară, după eșecul cu FCSB, scor 1-2, că urmează cel puțin 3 transferuri importante în perioada următoare. Gabi Tamaș și Bogdan Andone au mai lucrat împreună sezonul trecut, la Astra.

Jucătorii care au venit și care vor veni sunt cei pe care eu i-am ales. Am văzut peste 150 de jucători, în toate compartimentele. Sperăm ca în următoarele zile să mai aduce 3 fotbaliști și vom arăta și mai bine
- Bogdan Andone

67 de selecțiiare Gabi Tamaș la prima reprezentativă a României

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Sergiu Buș a plecat de la FCSB și îi recomandă un atacant fostei echipe: „Sigur, Steaua poate juca și așa”

OFICIAL Steliano Filip a revenit la Dinamo! Durata contractului + numărul pe care îl va purta

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
danut1971
danut1971  •  23 Ianuarie 2021, 18:56

voluntariul face transferuri dupa *** de aseara cu fcsb penalty

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează