FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

FC Voluntari // Începe curățenia de iarnă la ilfoveni » Avtandil Ebralidze, Martin Harrer, Athanasios Papazoglou și Constantin Nica, puși deja pe liber

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 09:50

FC Voluntari, ultima clasată din Liga 1, va face mutări masive în această perioadă de mercato, pentru a scăpa de retrogradare.

Ilfovenii și-au anunțat deja 4 fotbaliști că nu vor mai conta pe serviciile lor în a doua parte a acestui sezon. Este vorba despre Avtandil Ebralidze (28 de ani, extremă stânga), Martin Harrer (27 de ani, mijlocaș central), Athanasios Papazoglou (31 de ani, atacant) și Constantin Nica (26 de ani, fundaș dreapta).

De asemenea, din informațiile Gazetei Sporturilor, Voluntari va renunța la încă 3 sau 4 jucători, care vor primi vestea chiar la reunirea lotului.

Formația care a acumulat doar 8 puncte în 21 de meciuri pregătește o campanie de achiziții interesantă, în speranța că va evita retrogradarea. Astfel, clubul care a promovat pentru prima dată în prima divizie în 2015 negociază în aceste zile cu nume importante din campionatul intern și nu numai.

Nume nou și pe banca tehnică

Mihai Teja (41 de ani) a ajuns la un acord cu Voluntari, iar tehnicianul care a pregătit-o ultima dată pe Poli Iași va semna un contract valabil pe un și jumătate în data de 6 ianuarie, când italianul Cristiano Bergodi (55 de ani) își va rezilia înțelegerea. (Mai multe detalii AICI)

vezi și:

FC BOTOȘANI // Hervin Ongenda pleacă la Chievo! Valeriu Iftime confirmă GSP: „Îi dau drumul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează