FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

FC BOTOȘANI // Hervin Ongenda pleacă la Chievo! Valeriu Iftime confirmă GSP: „Îi dau drumul”

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 09:00

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a declarat că Hervin Ongenda (24 de ani, mijlocaș ofensiv) va ajunge la Chievo Verona, așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate.

Da, m-am hotărât, îi dau drumul lui Ongenda la Chievo. O să luăm ceva bani acum, când se face transferul. Vedem dacă mai luăm alţi bani şi din unele clauze din contract”, a declarat Iftime, potrivit Fanatik.

Conform informațiilor GSP.RO, Botoșani va primi 500.000 de euro în schimbul francezului din partea echipei care este pe 10 în Serie B (Italia), cu 26 de puncte acumulate după 19 runde.

minus pentru play-off

Astfel, moldovenii pierd un fotbalist important chiar înaintea duelurilor decisive pentru accederea în play-off. Trupa antrenată de Marius Croitoru este pe locul 7 în Liga 1, la doar 2 puncte distanță față de Viitorul, ocupanta poziției a 6-a.

Ongenda a venit la Botoșani în iulie 2018 liber de contract, după despărțirea de Real Murcia. Fotbalistul crescut la academia lui PSG a impresionat prin calitățile sale tehnice, însă în ultimul timp au existat mai multe conflicte între el și conducere, care l-au determinat în cele din urmă să-și dorească o nouă aventură în carieră.

700.000 €este cota de piață a lui Ongenda, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt

6 goluriși 7 pase decisive a reușit Hervin Ongenda pentru Botoșani, în 53 de meciuri oficiale

vezi și:

Craiova îl ia pe Dan Nistor! Lovitură pentru Dinamo: căpitanul ar urma să semneze luni cu oltenii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Ianuarie 2020, 11:29

Iftime l-o fi sunat întâi pe Gigi, ăsta i-o fi spus că are destui mijlocași și așa ajunge Ongenda la Chievo! Nimeni nu pleacă de la Botoșani fără a fi întrebat întâi Stăpânul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează